De geheimen van The Playboy Mansion

Geheime kamers, hordes vrouwen, vibrerende vloeren: de villa van Playboy-oprichter Hugh Hefner is omgeven door mysterie....

Geheime kamers, hordes vrouwen, vibrerende vloeren: de villa van Playboy-oprichter Hugh Hefner is omgeven door mysterie. Hoe veel onze eindbaas ook houdt van schoonheid die gezien mag worden, zijn kolossale keet in Los Angeles blijft vol geheimen.

Maar heel, heel af en toe komt er iets naar buiten. De Vlaamse Playmate Lesley-Ann Poppe was zo stout om wat frisky beelden met haar smartphone te maken. In een tv-programma lichtte ze haar avontuurtje toe.

http://youtu.be/QEAUpJfFUAU

Jan met de pet komt niet achter de poorten van Hefs huis. DJ Tiësto is een van de weinige Nederlanders die het pand ooit van binnen mocht zien, en er zelfs zijn kunstje mocht doen. Plaatjes draaien, bedoelen we dan.

[video_ad]

FeestjesDe villa heeft een oppervlakte van zo'n 2.000 vierkante meter, en is het toneel van een heleboel feestjes. Hoogtepunt is de jaarlijkse Midsummer Night's Dream Party. Elk jaar is er een ander thema, met celebrities, muziek, drank en bovenal onmogelijk veel vrouwen. En, hoe later het wordt, steeds minder kleding.

http://youtu.be/dQ2s6i089_w

Een paar jaar geleden liet Hugh de vastgoedvoyeuristen van MTV Cribs in zijn huis.