VIDEO: Deze halfnaakte dames proberen het duurste huis van Beverly Hills te verkopen voor 100 miljoen dollar

Stel je hebt een huis dat pak 'm beet honderd miljoen dollar waard is. Een paar dikke wagens, waaronder een Lamborghini,...

Stel je hebt een huis dat pak 'm beet honderd miljoen dollar waard is. Een paar dikke wagens, waaronder een Lamborghini, in de garage, een infinitypool en een mooie bar... maar je krijgt het maar niet verkocht? Wat doe je dan? Nou volgens de makelaar van dit huis moet je gewoon een video maken met een hoop mooie dames die even duidelijk de potentie van het decadente leventje tonen.

Lees ook: In Japan rijdt nu deze bizar luxe trein van een Ferrari-designer

Het is niet de eerste keer dat we een poging tot verkoop van een huis uitgevoerd zien worden door halfnaakte dames, ook in Nederland probeerde een makelaar dit jaar een huis te verkopen middels een soft erotische video. Voor de verkoop van dat specifieke huis waren drastische maatregelen ook wel noodzaak want er werd voor het gebouw aan de Amsterdamse Singel maar liefst 2.75 miljoen euro gevraagd voor 274 vierkante meter. Die video valt echter in het niet bij onderstaand beeldmateriaal.

Meer waar voor je geld krijg je dus met dit huis in Beverly Hills dat de naam Opus draagt. In plaats van de Amsterdamse 274 vierkante meter mag je in dit huis genieten van 19.045 vierkante meter en de video is gewoon veel beter. Daarnaast bevat het huis niet één maar twee zwembaden, heeft het een waterval, zeven slaapkamers, elf badkamers, jouw eigen automuseum met een gouden Aventador Roadster en een Rolls-Royce Dawn, een champagnekluis met 170 flessen Cristal Champagne en nog 944 flessen wijn. Oh je mag dit alles trouwens bij aankoop van het huis gewoon houden. Ja, je betaalt wel veel meer maar voor wat hoort wat. Ten slotte bevat het huis een wellness-centrum inclusief sauna, massagekamer, schoonheidssalon en een kapper. Handig.

Het huis wordt verkocht door makelaar Drew Fenton, weet je wat hij vorig jaar ook verkocht heeft? De Playboy Mansion.

https://vimeo.com/215759124