De Playboy Mansion in ontelbaar veel epische momenten

Nu de Playboy Mansion en thuisbasis van Hugh Hefner te koop staat, is het tijd om de epische geschiedenis van de villa i...

Nu de Playboy Mansion en thuisbasis van Hugh Hefner te koop staat, is het tijd om de epische geschiedenis van de villa in Los Angeles nog eens goed te bekijken.

De Playboy Mansion staat te koop voor 200 miljoen dollar. Een voorwaarde is wel dat Hugh er tot zijn dood mag blijven wonen. We zouden meerdere boeken vol kunnen schrijven over verhalen die zich er allemaal hebben afgespeeld, maar hierbij de geschiedenis in vogelvlucht.

Lees ook: De geheimen van The Playboy Mansion

Midsummer Dight's Dream

Een van de bekendste feestjes in de Mansion is het jaarlijkse Midsummer Night's Dream-feest. Een feest met celebrities, playmates en natuurlijk Hef himself. Hoe later het wordt, hoe extravaganter de stemming. Het feest vindt altijd plaats op de eerste zaterdag van augustus.

[gallery size="medium" ids="152111,152113,152115"]

Halloween

Niet alleen in de zomer stroomt de Mansion vol voor een jaarlijks feestje. Ook het Halloween feest is een hoogtepunt op de agenda. Elk jaar lopen er celebrities en playmates rond in enge, maar kinky kostuums. Op het feest lopen ook de zogenaamde bodypaintgirls rond. Deze meiden dragen geen kostuum, maar alleen bodypaint. Dit jaar was het wat dat betreft de eer aan onze eigen Puck April Eve.

Happy Halloween at The #PlayboyMansion from #PlaymateCousins @Khloe & I ???

Een foto die is geplaatst door Puck April Eve (@playmateaprileve) op

Elvis

Er gaan geruchten dat er een geheime Elvis slaapkamer bestaat in de Playboy Mansion. De slaapkamer zou vernoemd zijn naar de zanger, nadat hij er samen met zes Playmates gebruik van maakte.

John Lennon

In de jaren 70 is John Lennon bijna uit de Mansion getrapt tijdens een van de feestjes. De beschonken Lennon drukte een sigarattenpeuk uit op een van de schilderijen van Hugh Hefner. Het schilderij, een echte Matisse, hangt nog steeds in de Mansion met de brandgaten erin.

Village People

Dat Hugh wel van een feestje houdt, is inmiddels duidelijk. Hij nodigde dan ook altijd de grootste artiesten van het moment uit, om een concert te komen geven. Onze eigen DJ Tiësto heeft er overigens ook plaatjes mogen draaien !  

Beroemde gasten

Een groot deel van Hollywoods A-lijst heeft ooit een keer een acte de présence gegeven op een feestje in de Mansion. 

Snoop Dog slaat een feestje met de Playboy Bunnies ook niet af.