Het vrouwencondoom waar wij ‘wow’ tegen zeggen

Wat was de laatste keer dat jij en je vriendin een vrouwencondoom gebruikten? Nee, wij kunnen ons dat ook niet herinnere...

Wat was de laatste keer dat jij en je vriendin een vrouwencondoom gebruikten? Nee, wij kunnen ons dat ook niet herinneren. Het zijn grote, ongemakkelijke ondingen, dus als vrouwlief niet aan de pil of spiraaltje wil, dan trekken wij het regenjasje aan. Tot nu.

/ W.o.w.

Condoommaker iXu LLC heeft de vrouwencondooms een update gegeven. De VA w.o.w. beschermt net zoals het mannencondoom tegen zwangerschappen en SOA’s, maar hij geeft nog een extraatje – aan de vrouw. Het bedrijf garandeert zowat dat je vriendin door deze anticonceptie tot een hoogtepunt komt. De buitenste ring van het rubbertje heeft namelijk een trilfunctie, wat een nieuwe impuls geeft in de slaapkamer.

[gallery type="rectangular" size="full" ids="136371,136369"]

 

iXu claimt zelfs dat sex met de VA w.o.w. (worn of women) beter is dan sex zónder condoom. Ja, uh, nee. Laten we dat maar niet doen.

 

/ Onderzoek

Om die claim waar te kunnen maken, heeft iXu onderzoek gedaan onder vijftig vrouwen. 70% had een orgasme tijdens de eerste keer vrijen met het condoom. 84% kwam klaar bij de tweede keer en na de vierde keer hadden alle vrouwen een hoogtepunt beleefd. Laat deze cijfers maar even rustig op je inwerken.

[video_ad]

/ Vooruit denken

Vind jij het ook zo vervelend om in the heat of the moment te moeten klooien met het condoom? Dat is nóg een reden om over te stappen op de VA w.o.w.. De vrouw kan het condoom maar liefst acht uur van tevoren inbrengen. Sexting was nooit meer hetzelfde.

/ Nadeel

Het multitaskende vrouwencondoom is sextoy en anticonceptie in één. We hebben slechts één klein nadeel gevonden. Het is nog in ontwikkeling en komt naar verwachting binnen 12 en 18 maanden uit in Europa. Tot die tijd zullen we het helaas moeten doen met mannencondooms.