Deze week in sex: siliconenstruggles en Playmate Dani

Geen zaterdag is compleet zonder een nieuwe Week in Sex en deze ook niet! De mooiste, leukste en lekkerste sexy virals s...

Geen zaterdag is compleet zonder een nieuwe Week in Sex en deze ook niet! De mooiste, leukste en lekkerste sexy virals staan alweer voor je klaar. Foto's, filmpjes en GIF-s: hierna kan je weekend pas écht beginnen!

/ Kick-ass

Sommige ideeën zijn goed. Sommige ideeën zijn minder en hoe je sommige ideeën in je hoofd hebt kunnen halen, is ons een raadsel. Deze vrouw is afgereisd naar Mexico om borstimplantaten in haar billen te laten plaatsen. Dat heb je goed gelezen. Borstimplantaten in de billen.Ze ging naar huis met een cupmaat DD in haar achterste dat uit zichzelf kan twerken en eruitziet alsof ze twee drilpuddingen erin heeft. De enige manier om het weer goed te krijgen, is door haar een billift te geven, wat haar een groot deel van haar onderrugtattoo zal kosten.

https://youtu.be/YDxkqCKt3Yo

 

We zijn niet per definitie tegen als vrouwen Moeder Natuur een handje willen helpen. Maar deze dame is wat ons betreft echt te ver gegaan.

/ Dani for President

Voor de Nederlandse en Belgische Playmates va 2014 moeten we nog even wachten, maar in Amerika is ze al bekend: Dani Mathers mag zichzelf een jaar lang Playmate Of The Year noemen. Om dat te vieren, hebben we een paar sexy foto’s van haar op een rij gezet. Gefeliciteerd, Dani!

/ Schönes Schumacher zeigt sich

Cora Schumacher siert de nieuwste editie van de Playboy van onze oosterburen. De ex van de voormalig Formule 1-coureur Ralf Schumacher liet tijdens een operatie om een gescheurde borstspier, gelijk haar implantaten vervangen en prijkt nu met een indrukwekkende D-cup op de Duitse centerfold. En gelukkig mochten wij ook een paar foto’s bekijken.

/ Omdat wij (en zij) er geen genoeg van krijgen

Eigenlijk is het geen nieuws meer, maar Kim Kardashian is opnieuw uit de kleren gegaan voor een fotoshoot. Deze foto’s liet ze maken voor haar realityserie Keeping Up With The Kardashians en om aandacht te vragen voor de huidziekte psoriasis. Hoe kan ze dat beter doen dan alles van zichzelf te laten zien?

[gallery type="rectangular" size="full" ids="137483,137481"]

/ Strakke broek

Speciaal voor jou hebben we deze week het internet afgestruind op zoek naar de allerbeste GIF-jes. Deze week is het een tight pants-editie geworden!