Deze week in sex: vreemde banen en tanga talk

De vaste prik van jouw weekend: de Week in Sex! Ook deze week staan de sexy filmpjes, foto’s en GIF-s te springen om bek...

De vaste prik van jouw weekend: de Week in Sex! Ook deze week staan de sexy filmpjes, foto’s en GIF-s te springen om bekeken te worden. Fijn weekend!

/ Free the nipple

Een paar weken geleden stond de Week in Sex al in het teken van deze beweging en het was nu weer raak op de University of California. Een groep vrouwen protesteerden tegen het feit dat vrouwelijke tepels altijd geband worden in de maatschappij en op social media, in tegenstelling tot de mannelijke tegenhangers. Natuurlijk zijn wij een groot voorstander van deze beweging en delen maar wat graag het filmpje dat ze maakten om meer aandacht te vragen voor hun zaak.

https://vimeo.com/balestra/ftnucsd2015

 

/ Sexy squashee

Toen Odette Delacroix krap bij kas zat, bedacht ze een wel heel ludieke manier om haar rekeningen te betalen. Het slechts 40 kilo wegende fetisjmodel laat gigantische vrouwen bovenop haar kruipen en stuurt mannen een factuur als ze ernaar kijken. Hiermee heeft ze omgerekend bijna €169.000 verdiend. ‘Ik kan er zelfs luxe vakanties van betalen,’ zegt Odette tegen The Daily Star. Daarvoor wil ze best even onder een stapel vrouwen liggen met een gecombineerd gewicht van 794 kilo. Nee, doe ons dan maar een kantoorbaan van 9 tot 5.

[gallery type="rectangular" size="full" ids="138193,138191"]

 

/ Tanga talk

Vrouwenlingerie blijft een groot mysterie voor ons. En strings al helemaal. Dat vindt deze gast ook en hij duikt in de wondere wereld van de tanga.

https://youtu.be/H-xY2cqM1uk

 

[video_ad]

/ VIVA in FIFA

Onze wederhelften hebben het voor elkaar gekregen: in FIFA 16 kun je naast Messi, Ronaldo en Ibrahimovi? ook spelen met twaalf nationale vrouwenelftallen. Duitsland, Spanje, Italië, Brazilië, Mexico, VS, Zweden, Canada, Australië, China, Engeland en Frankrijk zijn allemaal van de partij. Hoewel het heel verkeerd klinkt als je zegt dat je even met Hope Solo gaat spelen.

https://www.youtube.com/watch?v=siVeBCaYeko

/ Schoon schip zonder slip

En we kwamen weer een vreemde vacature tegen. Een 69-jarige man in het Britse Bristol is op zoek naar een dame die naakt zijn huis wil komen schoonmaken. ‘Ik heb veel waardering voor de vrouwelijke vorm’ zegt hij. Toch wil hij geen sex met zijn schoonmaakster. ‘Als ik dat zou willen, was ik wel naar een prostituee gegaan. Het gaat me alleen om de fantasie.’ Er hebben zich al twintig kandidates gemeld, maar de geschikte kandidaat voor de job heeft hij nog niet gevonden.

/ Hollandsch schoon

Een bijzonder lekkere afsluiter van deze editie Week in Sex: Candice Swanepoel! We hebben haar allermooiste GIF-jes op een rij gezet.