Acht type vrouwen op datingsites

Daten in de 21ste eeuw is een stuk makkelijker geworden. Het kan gewoon vanaf de bank op sites als Relatieplanet, Pepper...

Daten in de 21ste eeuw is een stuk makkelijker geworden. Het kan gewoon vanaf de bank op sites als Relatieplanet, Pepper, Lexa en Parship. Tijdens het online daten kom je de meest uiteenlopende types tegen, die zich allemaal beter voor willen doen dan ze zijn. Deze acht vrouwen zijn ruim vertegenwoordigd op datingsites.

1. De girl gone wild

The party never ends en dus ook niet op haar dateprofiel. Op de foto draagt ze haar mooiste feestjurkje, houdt ze een champagneglas in haar hand en danst ze op een tafel. Van een weekend thuis moet ze niets hebben, dus is ze absoluut niet op zoek naar iemand om mee te settelen. De girl gone wild is als een sportwagen: ze is snel en ziet er goed uit, maar kost een vermogen aan onderhoud.

2. Het zaagmeisje

Dit is de charmante assistente van de goochelaar die haar doormidden zaagt. De foto’s op haar profiel zijn allemaal afgesneden rond haar middel en als ze er wel volledig op staat, is de foto van zo’n afstand genomen dat je haar bijna niet meer ziet. Het laat zich wel raden wat hiermee aan de hand is. Onder haar middel zal wel een stuk meer vlees zitten dan ze eigenlijk wil hebben. Het is aan jou of je dat een probleem vindt. Ondanks haar mooie koppie, gaat het tenslotte om de binnenkant, toch?

Lees verder >>

3. De Jane Austen

Zie je ergens ‘Pride and Prejudice’ staan in haar omschrijving, berg je maar. Dit type vrouw heeft al een ‘geweldig leven, maar het enige wat er nog aan mist, is een man.’ Ze is niet bereid te settelen met iemand die minder is dan haar soulmate en heeft erg hoge verwachtingen aan een man. Sinds haar twaalfde kijkt ze naar mierzoete romantische films en op den duur is ze gaan geloven dat het er in de echte wereld ook zo aan toegaat. Tenzij je aankomt op je witte paard, lijkt het ons onwaarschijnlijk dat je deze vrouw voor je kunt winnen.

4. De ‘waar is Wally’

Dit is de zus van het zaagmeisje. Wally staat altijd met een groep vriendinnen op de foto, zodat je je afvraagt om wie het gaat. Reken er maar op dat Wally de minst aantrekkelijke vrouw van het gezelschap is. Haar vriendinnen zijn aas om argeloze mannen te lokken. Het komt allemaal voort uit onzekerheid; zelfverzekerde vrouwen zouden alleen foto’s van zichzelf op hun profiel zetten. Natuurlijk kun je veel hebben aan een Wally, zolang je het geduld hebt en de moeite wil doen om door haar onzekerheid heen te prikken.

Lees verder >>

5. De carrièrevrouw

Er is een reden voor dat vrouwen daten via internet in plaats van de kroeg. De carrièrevrouw heeft het dateschip waarschijnlijk gemist doordat ze zich volledig op haar carrière stortte en met succes: ze heeft er een goede baan aan overgehouden. Ze is ambitieus, maar verwacht dat ook van haar man. Haar agenda is altijd overvol en voordat jullie de eerste date hebben, is deze al minstens drie keer verzet.

6. De heilige

Staat met een hemelse glimlach op de foto en is net terug van een intensief weekend Bijbelstudie. Ze is lief, gevoelig en je moeder zal gek op haar zijn. Ze zou wife material kunnen zijn, mits je haar religieuze opvattingen deelt. Alleen een man die in gelijke mate in de kerk (of moskee of synagoge) te vinden is, kan haar voor zich winnen.

[video_ad] Lees verder >>

7. De Tinderella

Tja, hoe goed de datingsites het ook bedoelen, er zitten altijd vrouwen tussen die op zoek zijn naar ware liefde – voor één nacht. Want zeg nou zelf, hoeveel succesverhalen ken jij van Tinder? De profielfoto van deze vrouw laat weinig aan de verbeelding over en haar bedoelingen schemeren door in haar omschrijving. Ze zoekt naar een man om ‘leuke dingen mee te doen’ en kijkt waar het eindigt. Hoogstwaarschijnlijk niet bij de burgerlijke stand op het gemeentehuis.

[video webm="https://cdn.pijper.io/source/playboy/source/playboy/2015/06/Type_Vrouwen_Op_Datingsite_07.webm" loop="true" autoplay="true"][/video]

 

8. De nimf

Nimfen zijn ontzettend mooi en ontzettend mythisch. Ze is vaak tussen de 27 en 36 oud en nooit getrouwd. Eigenlijk is ze veel te mooi voor een datingsite en de enige reden dat ze erop zit, is omdat ze is overgehaald door vrienden. Ze is onweerstaanbaar en als ze interesse in jou toont, moet je er zeker achteraan gaan. Hou wel in je achterhoofd waarom ze nog niemand heeft gevonden. Je zult er een paar dates voor nodig hebben om erachter te komen waarom ze nog steeds single is. Waarschijnlijk is ze te kritisch, dus als jij niet volledig aan haar eisenlijst voldoet, verdwijnt ze zo weer in het mythische bos waar ze vandaan is gekomen.