De 10 mooiste vrouwen uit Game of Thrones

Ben je al bijgekomen van de gruwelijke finale van seizoen vijf? We hebben nu tien maanden de tijd om op adem te komen en...

Ben je al bijgekomen van de gruwelijke finale van seizoen vijf? We hebben nu tien maanden de tijd om op adem te komen en te speculeren over het volgende seizoen. Dat betekent wel dat we het tien maanden zonder de mooie vrouwen uit Westeros en omgeving moeten doen. Om de pijn een beetje te verzachten, verwennen we je met de tien mooiste vrouwen uit Game of Thrones.

/ Cersei Lannister

Cersei Lannister met haar gouden lokken in betere tijden. Lena Headey speelt de Queen Regent op magistrale wijze. Ondanks haar vuile streken zijn we erg blij dat George de moederleeuwin nog niet heeft afgeschoten.

Lees verder >>

/ Myranda

Soms zijn de mooiste vrouwen de baddest bitches of the seven hells. Myranda is zo iemand, en achter haar mooie gezichtje ziet ze groen van jaloezie. Gelukkig Charlotte Hope in het echte leven een stuk minder jaloers. Wat een plaatje!

Lees verder >>

/ Sansa Stark

Sansa is all grown up en heeft het nodige meegemaakt. En of ze haar haar nu Tully-rood of donkerbruin heeft, het personage van Sophie Turner is een prachtige vrouw om te zien.

Lees verder >>

/ Missandei

Missandei is een vrouw van 19 talen en 19 schoonheden. Wij weten wel met welke Nathalie Emmanuel de meeste moeite had.

Lees verder >>

/ Margaery Tyrell

Ze heeft drie pogingen moeten doen, maar uiteindelijk is het Margaery toch The Queen geworden. Met de looks van Natalie Dormer zat het vanaf haar eerste minuut op het scherm al goed!

/ Shae

Tyrion Lannister heeft een goede smaak wat vrouwen (en wijn) betreft. Het personage van Sibel Kekilli is de prostituee met wie hij een relatie krijgt. Hij wurgt haar later met haar eigen halsketting. Ja, Shae, zelfs aan je mooie verschijning heb je niets als je je lover verraadt en vervolgens het bed induikt met zijn vader(!).

Lees verder >>

/ Melisandre

Onze eigen Carice van Houten mag natuurlijk niet ontbreken op de lijst. The Red Hot Woman zien we volgend seizoen zeker terug en wat zijn we daar blij om! We hopen op veel donkere en angstaanjagende nachten.

Lees verder >>

/ Ros

If you like redheads, ask for Ros.’ Kennen we haar nog? De prostituee uit Winterfell reisde met Ned Stark’s gevolg af naar Kings Landing. Uiteindelijk werd ze vastgebonden aan een hemelbed met enkele kruisboogpijlen in haar lijf teruggevonden. Zonde van zo’n mooie vrouw. Gelukkig is Esmé Bianco alive and kickin’!

Lees verder >>

/ Tyene Sand

Seizoen vijf biedt ook nieuw vrouwelijk schoon en Tyene Sand is daar één van. ‘The most beautiful woman in the world’ moest Bronn (sorry, Ser Bronn) haar noemen voor hij het tegengif kreeg voor The Long Farewell. We hopen dat we Rosabell Laurenti Sellers in seizoen zes nog veel vaker mogen zien.

Lees verder >>

/ Daenarys Targaryen

Of beter gezegd: Daenerys Stormborn of the House Targaryen, the First of Her Name, the Unburnt, Queen of Meereen, Queen of the Andals and the Rhoynar and the First Men, Khaleesi of the Great Grass Sea, Breaker of Chains, and Mother of Dragons. Dat is een hele mondvol voor het alter ego van Emilia Clarke. Een favoriet personage van veel GoT-fans en daar maken we ons een beetje zorgen om. We weten tenslotte wat vrind George met deze personages doet…