Deze week in sex: voorspellende borsten en vierende billen

Deze editie Week in Sex heeft de leukste sexy virals die je gewend bent met opvallend veel voetbalnieuws. Dus kijk gauw...

Deze editie Week in Sex heeft de leukste sexy virals die je gewend bent met opvallend veel voetbalnieuws. Dus kijk gauw verder om je regenachtige zaterdag op te fleuren!

/ Kostenlos saufen und bumsen

Nog geen plannen voor de zomer? Waarom boek je geen vakantie naar het Oostenrijkse Salzburg? Daar vind je een bordeel waar zowel de entree als de drank en de sex gratis is. Eigenaar Hermann Mueller geeft zijn klanten een kosteloze zomer als protest tegen de belastingtarieven. Hij claimt dat hij de afgelopen tien jaar bijna 5 miljoen euro aan belasting heeft betaald en dat vindt hij wel een keer mooi geweest. Zijn werknemers betaalt hij van zijn eigen geld, tot €10.000 per maand. Wel moet je een beetje oppassen, Mueller heeft al een aantal mannen weg moeten sturen omdat het te druk werd in zijn bordeel. Tja, sex sells. En al helemaal als het gratis is.

/ Verslapen

In de categorie ‘het zal je maar gebeuren’. Een man ging in Haarlem naar een sexbioscoop en viel in een van de cabines in slaap. Toen hij wakker werd, kwam hij erachter dat de tent al dichtzat en dat de rolluiken naar beneden waren. De politie moest eraan te pas komen om hem uit zijn ongemakkelijke positie te bevrijden. Die heeft thuis iets uit te leggen!

[video_ad]

/ Met de billen bloot

Waar mannelijke voetballers hun shirt uittrekken om een overwinning of doelpunt te vieren, doen hun vrouwelijke tegenhangers dat liever met hun broek. Het vrouwenelftal van de Deense voetbalclub Brøndby IF vierde haar overwinning door met de billen bloot te gaan.

Dames van het Nederlands elftal, letten jullie even op?

/ Voorspellende gaven

Nog meer goed voetbalnieuws. Na octopus Paul en allerlei andere dieren die voetbaluitslagen kunnen voorspellen, zijn er nu twee Venezolaanse borsten gevonden met een vooruitziende blik. Ze voorspellen de uitslagen in de Copa Americá die op dit moment in Chili gespeeld wordt. Het werkt heel eenvoudig: plak op elke borst een vlaggetje van de tegen elkaar strijdende landen en laat de dame flink met haar voorgevel schudden. Het land waarvan het vlaggetje als eerste valt, verliest de wedstrijd. De borsten hebben twee wedstrijden goed voorspeld en maakte één keer een misser. Wij zijn van mening dat zoiets uitvoerig getest moet worden, dus bij deze de vraag: wat wordt de uitslag van Japan – Nederland volgende week woensdag?

https://youtu.be/stNeOfYsTdo