Game op rolletjes: Tony Hawk's Pro Skater 5 op komst

Een klassiek spelletje waar velen mee zijn opgegroeid: Tony Hawk's Pro Skater. Op verschillende consoles werden deze gru...

Een klassiek spelletje waar velen mee zijn opgegroeid: Tony Hawk's Pro Skater. Op verschillende consoles werden deze gruwelijke games op de markt gebracht. Dagelijks tot diep in de nacht vette trucjes proberen en hopen op die hoge score. Voor de fans van deze game-serie is er behoorlijk goed nieuws: Tony Hawk's Pro Skater 5 komt eraan!

/ Jeukende handen

Game-ontwikkelaar Activision gaf vandaag een trailer vrij waarin behind the scenes-beelden te zien zijn van Tony Hawk's Pro Skater 5. Misschien wel de vetste verandering aan de game, is dat Activision van plan is de game weer te laten voelen als 'alle games uit de oude series'. Dus niet high-tech gamen, gewoon lekker old-skool vanuit je stoel puur en alleen gave tricks uitvoeren om genoeg punten te scoren.

https://www.youtube.com/watch?v=c3Ofna-ZTS4

/ Echte pro's!

Aan echte pro's, waaronder skate-legende Tony Hawk, is gevraagd impulsen aan de game te geven om Tony Hawk's Pro Skater 5 door ervaring uit te wisselen met Activision. Ook bestaat er in de nieuwe game de mogelijkheid om je eigen skate-park te bouwen. Ook zoiets dat je vroeger al wilde doen tijdens het spelen van deze epische game. Er komen vast een aantal gruwelijke parken waarbij menig skater zijn benen zou breken, maar dat maakt de game niet minder vet! Eentje voor je verlanglijstje.

[video_ad]