Carry On Cocktail Kit: cocktails drinken op grote hoogte

We zijn nog steeds niet van die vloeistoffenregel af op Schiphol en de drankjes die je aan boord kunt krijgen, zijn het...

We zijn nog steeds niet van die vloeistoffenregel af op Schiphol en de drankjes die je aan boord kunt krijgen, zijn het vaak ook niet helemaal. In de business class wil je ook in business style kunnen genieten van een business cocktail. Toch? Daarom hebben W&P Design in samenwerking met Punch de Carry On Cocktail Kit voor je samengesteld.

/ Cocktailbar op reisformaat

Deze kit komt in een blikje van 8 bij 10 bij 2,5 en hoe vol je handbagage ook zit, hij kan altijd mee. Binnenin zit een receptenkaartje, een roerlepel met stamper en de overige benodigdheden om jouw drankje om te toveren tot een cocktail. Het enige wat je zelf nog moet toevoegen, is de alcohol. Hiermee kun je ook op tien kilometer hoogte in stijl van een drankje genieten.

/ On the double

Er zijn twee soorten cocktail kits: The Old Fashioned en The Gin & Tonic (leden van de Tweede Kamer, letten jullie even op?). Elke kit is genoeg voor twee cocktails. Voor jou en je beste kameraad, die leuke stewardess of gewoon voor jezelf.

[video_ad]

/ Coming soon

Er is een derde soort van de Carry On Cocktail Kit in de maak, die deze zomer gelanceerd wordt. W&P Design en Punch willen nog weinig kwijt over de inhoud van die kit, dus als je nieuwsgierig bent, moet je hun website in de gaten houden. De twee andere varianten zijn wel gewoon te bestellen en kosten €21 per stuk. Join the Mile High Cocktail Club, proost!