Deze week in sex: op de rode loper en met Danaerys

Dit weekend mag het buiten geen zomer worden, maar gelukkig hebben we de Week in Sex nog om de temperaturen te laten sti...

Dit weekend mag het buiten geen zomer worden, maar gelukkig hebben we de Week in Sex nog om de temperaturen te laten stijgen. De leukste, mooiste en meest sexy virals staan weer voor je klaar. Fijn weekend!

/ Op de rode loper

De rode loper is voor filmsterren en andere Erg Belangrijke Personen om overheen te schrijden en te lachen naar de vele camera’s die op hun zorgvuldig opgemaakte gezichten gericht zijn. Niet om een potje te sexen daar. Want als je je hormonen niet meer in bedwang kunt houden? Tja, dan word je betrapt. Tijdens het Cannes Lions-festival zag een redacteur van het Amerikaanse Adweek het stelletje bezig, waarop hij het enige logische deed wat je in zo’n geval kunt doen: een foto maken en op internet zetten.

/ Khaleesi wil een trio

Emilia Clarke, de Mother Of Dragons, wil graag een triootje met Channing Tatum en zijn vrouw Jenna Dewan. Dat gerucht zoemde al een week rond, maar werd door Tatum bevestigd noch ontkend tijdens een bezoek aan The Howard Stern Show. Dan weten wij wel genoeg. Helemaal als The Breaker of Chains dit verhaal vertelt in de coverstory van Harper’s Bazaar.

‘Someone took a fantasy in my head and played it in real life,’ Clarke remembers. ‘I was at a Golden Globes after-party and Channing Fucking Tatum came up to me, and his stunning missus, Jenna. And they said, ‘We call each other "moon of my life” and “my sun and stars” and all that.’ And I was like, ‘I cannot contain this. Please, can we all have something sexual together? You’re both beautiful, even just a hug.’

Laat Michiel Huisman het maar niet horen, Khaleesi.

[gallery size="large" ids="139267,139259,139269"]

[video_ad]

/ Bikinibabes in de bediening

In de Chinese stad Shenyang, da’s in het noord-westen van China, is een nieuw restaurant geopend. Normaal gesproken zou dat geen wereldnieuws zijn, maar je wordt daar bediend door serveersters in bikini. En voordat de feministen weer gaan miepen, volgens de eigenaren van Daoxianji heeft het helemaal niets te maken met sexisme. De mannelijke serveerders lopen ook in hun zwembroek rond. Doe ons maar een zeven-gangendiner!

[gallery type="rectangular" size="full" ids="139261,139265,139263"]

 

/ Wilt u daar nog zegeltjes bij?

Kun je het je voorstellen dat er in jouw lokale Albert Heijn een pornofilm opgenomen wordt? Een buurtsupermarktje in België was het decor van de 18+-film De Buurtwinkel. Na sluitingstijd werd het ingericht als filmset en dit heeft tot het product De Buurtwinkel geleid. Na sluitingstijd is de winkel geen openbare plaats meer, vandaar dat er geen bezwaar was tegen het opnemen van de film. Dan kijk je de volgende keer heel anders naar de pakken hagelslag en jampotten!

/ Hoge temperaturen in Mexico

Die Mexicanen boffen maar. Zij hebben Yanet Garcia die hen iedere dag weer vertelt wat voor weer het gaat worden. Al zijn wij er niet zo zeker van dat er ook maar iemand is die op de temperaturen let...

https://youtu.be/0GHTvi8NuSw