Pizza bakken binnen 2 minuten met de Uuni oven

Kent de bezorger van Domino's jouw bestelling uit zijn hoofd? Of maak jij je schuldig aan de diepvriespizzazonde? Sin no...

Kent de bezorger van Domino's jouw bestelling uit zijn hoofd? Of maak jij je schuldig aan de diepvriespizzazonde? Sin no more, want deze Uuni  houtoven verandert het leven van iedereen die pizza’s een warm hart toedraagt.

Zo op het eerste gezicht is niet te zien wat dit tafeloventje nu zo bijzonder maakt. Dat verandert wel als je ‘m aansteekt. binnen tien tot vijftien minuten is hij op temperatuur: een gloeiendhete 450 graden Celsius. De brandstof van de oven is houtkorrels, het spul dat je normaal gesproken in de kattenbak doet als vervanging voor grit (wel even uitkijken voor chemische toevoegingen aan de korrels).

/ Let the magic happen

De echte magie krijg je pas wanneer je een pizza in de Uuni oven schuift. Binnen twee minuten haal je er een perfect gegaarde pizza uit. Natuurlijk kun je er ook andere dingen in bereiden, zoals platte broden, steak, zalm, groenten… De mogelijkheden zijn eindeloos en zó klaar. Kijk, dat is nog eens een oven.

[video_ad]

/ Perfecte buitenkeuken

De Uuni is gemaakt van geborsteld roestvrij staal. In de loop der jaren verweert het wat, maar je zult er geen spoortje roest op vinden. Perfect om een ereplaatsje in je tuin te geven, naast je oude, trouwe barbecue. Hij kost €265 en daar heb je je leven lang plezier van.

Geloof je de bereidingstijd niet? Dat deden wij eerst ook niet. Gelukkig bewijzen de bedenkers van de Uuni houtoven dat het echt kan: zelf een pizza bakken binnen twee minuten.

https://youtu.be/Aeycsml4-qM

Hebben jullie nu ook zo veel zin in pizza?