Prijzig ongelukje in peperdure Maserati!

Verf vervoeren in een peperdure Maserati is op voorhand al een slecht idee. En als je nachtmerrie dan ook nog werkelijkh...

Verf vervoeren in een peperdure Maserati is op voorhand al een slecht idee. En als je nachtmerrie dan ook nog werkelijkheid wordt is het hek helemaal van de dam. Een dwaze Maserati-bestuurder moest uitwijken voor een overstekende hond terwijl er potten verf in zijn auto lagen, je raadt het al, dat ging uiteraard he-le-maal mis!

/ Dure grap

Het gevolg van het ontwijken van de hond was een interieur vol met dikke witte verf. Het stuur, de stoelen, de radio, bijna alles werd compleet wit. Schade? Bijna 30.000 euro. Dat krijg je er dus van als je de deksel niet goed op de pot doet en je de potten verf op de achterbank neerzet. De verzekeringsmaatschappij van de Maserati-bestuurder laat weten nog niet zo een vreemde zaak te hebben behandeld. 'Wij hebben ook weleens een zaak gehad waarbij een rat de kabels van een Range Rover doorbeet, maar dit slaat toch wel alles', aldus een medewerker.

/ Andere vreemde zaken

Dagelijks maken verzekeringsmaatschappijen de vreemdste dingen mee als het gaat om ongelukken in of met een auto. Zo is er het verhaal van een man die zijn auto in wilde stappen maar zijn deurklink bleek verdwenen. Even later zag de man een kraai wegvliegen met zijn deurklink. Of honden die het nodig vinden de behoefte in de auto te doen. Het blijft voor de eigenaar van de Maserati natuurlijk een pikzwarte, of toch witte, dag. Even de portemonnee trekken!