Dit is de nieuwste en kleinste GoPro

Klein, kleiner, kleinst, het kan GoPro allemaal niet klein genoeg en dat is te merken met de nieuwste GoPro Hero 4 Sessi...

Klein, kleiner, kleinst, het kan GoPro allemaal niet klein genoeg en dat is te merken met de nieuwste GoPro Hero 4 Session. Een absolute must have als je een vette trip gaat maken of op vakantie gaat. De beelden die door GoPro-camera's gemaakt worden gaan de hele wereld over en het handige cameraatje wordt continu doorontwikkeld. De nieuwste versie is nog kleiner, nog beter en nog sneller.

/ Waterdicht genieten

De GoPro Here 4 Session is waterdicht tot tien meter diep. Het meest ideale hiervan is dat de behuizing van de GoPro al standaard waterdicht is, een extra behuizing kopen behoort tot de verleden tijd, tenzij je andere gave dingen ermee gaat doen.

De functionaliteit van de Session is ook flink verbeterd. Zo zitten er slechts twee knopen op het apparaat, dit helpt tegen het snel leeglopen van de batterij, een probleem waar de ontwikkelaars al sinds het bestaan van GoPro tegenaan lopen. Bij de Session is ook de nadruk gelegd op de functionaliteit met betrekking tot het beeldscherm. Een nieuw verbeterd systeem via je mobieltje zorgt ervoor dat je de GoPro beter kunt besturen.

En niet alleen de techniek van de Session is beter, hij ziet er ook nog eens gelikt uit.