Releasedatum nieuwe Jurassic World-film bekend!

De allernieuwste Jurassic World-film draait momenteel op volle toeren in de bioscopen. Record na record wordt verbroken...

De allernieuwste Jurassic World-film draait momenteel op volle toeren in de bioscopen. Record na record wordt verbroken en je zou bijna denken dat Universal momenteel alleen maar aan het genieten is van het succes. Natuurlijk doen zij dit ook maar er wordt ook alweer gewerkt aan een nieuwe Jurassic World! We moeten helaas nog wel eventjes wachten..

/ Iets om je messcherpe tanden in te zetten

Universal zit bepaald niet stil en hebben de releasedatum van een nieuwe Jurassic World-film gezet op 22 juni 2018. Over drie jaar is het dus wederom aan het bioscoopscherm vastgeplakt zitten om naar gruwelijke dino's te kijken. Na het nu al overweldigende succes van Jurassic World, heeft Universal voor het vervolg ook al Chris Pratt en Bryce Dallas Howard weten te strikken voor het vervolg.

/ Nog meer van hetzelfde

Volgens de director van Jurassic World, Colin Trevorrow (die samen met Derek Connolly het nieuwe script gaat schrijven) gaat er weer veel vuurwerk komen in de nieuwe film. Nog meer dino's en de verhaallijn ligt op sommige vlakken op dezelfde lijn als in de film die nu in de bioscopen draait. Wat het precies gaat worden weet niemand maar als de film op zijn voorganger lijkt, rest ons alleen om ons te verheugen op het nieuwe deel!