Deze week in sex: Rihanna en Chloe Khan

We zijn er een tijdje tussenuit geweest met de Week in Sex, maar dat maken we vandaag helemaal goed! Zo veel sexy virals...

We zijn er een tijdje tussenuit geweest met de Week in Sex, maar dat maken we vandaag helemaal goed! Zo veel sexy virals om te laten zien, lezen en horen, hier wordt je weekend nog een stuk beter van!

/ Leren van de besten

Men neme een pornoster en een waterijsje. Wat je dan krijgt, is een college how to give a blowjob van professor Alix Lynx en haar collega’s. Een waterijsje zal nooit meer hetzelfde zijn.

https://youtu.be/F0kpRb0M30cNu alleen bedenken hoe je dit filmpje gaat laten zien aan je vriendin zonder dat het uitdraait op ruzie.

/ Robot love

Hoewel we nu het liefst het bed delen met een vrouw van vlees en bloed, schijnen we over pak ‘m beet vijftig jaar het liever met een robot te willen doen. Dat zegt professor Helen Driscoll in de Britse Mirror.De reden hiervoor is, zegt ze, dat de technologische ontwikkelingen zo snel gaan, dat we over een halve eeuw liever sex hebben met een robot in plaats van een mens. Ze worden niet ongesteld, zijn nooit chagrijnig en je hoeft er maar één keer in te investeren, maar wij zijn er nog niet helemaal zeker van. We liggen toch liever naast een lichaam op 37 graden Celsius dan een robot op kamertemperatuur. Wie weet over vijftig jaar.

/ Scheiden doe je zo

Tja, en als we geen sex willen hebben met robots, is er een kans dat vrouwlief een keer ‘geen zin heeft’. Deze man heeft de tijd en moeite genomen om een Excelbestand aan te maken om alle keren dat zijn vrouw hem afwees, in kaart te brengen, mét de bijbehorende redenen.

Good job, mate. Alsof ze nu wel sex met je wilt.

[video_ad]

/ Riri goes sexy, again

Rihanna is gespot in een wel heel sexy outfit voor het Crop Over Festival op haar geboorte-eiland Barbados. Het enige wat wij uit kunnen brengen na het zien van haar foto’s is: kom je volgend jaar met ons carnavallen?

[gallery type="rectangular" size="full" ids="140419,140417,140415"]

 

/ Wie niet wil horen

En dit is precies waarom je een danseres nooit een fooi tussen haar borsten moet geven als je vrouw in dezelfde ruimte aanwezig is.

https://youtu.be/1Seg0nKr7fg

/ ‘Good morning, this is your naughty captain speaking’

En een piloot van Kuwait Airlines is op staande voet ontslagen nadat bekend werd dat hij webcamster en Playmate Chloe Khan en een vriendin uitnodigde in de cockpit. Hij overlaadde de dames met champagne, sigaretten en opschepperige verhalen over dat hij actief lid was van de Mile High Club, met zowat de helft van de stewardessen. Ergens kunnen we het wel begrijpen. Als je Chloe tegen het lijf loopt, maakt je brein nou eenmaal een beetje kortsluiting. Maarre… Blijf wel aan de veiligheid van je passagiers denken, idioot!

[gallery type="rectangular" size="full" ids="140411,140409"]