Surf’s up in Surf Snowdonia

Vanaf nu hoeven surfer dudes niet meer naar de andere kant van de wereld voor de perfecte golf. De andere kant van het K...

Vanaf nu hoeven surfer dudes niet meer naar de andere kant van de wereld voor de perfecte golf. De andere kant van het Kanaal is al genoeg. In Snowdonia, Wales, is een surfpark geopend waar elke surfliefhebber zijn hart kan ophalen.

/ Pro’s and Barneys

The longest man-made surfable waves on the planet’, claimt Surf Snowdonia te hebben. Het park kan golven creëren van twee meter hoog, probeer dat maar voor elkaar te krijgen op ons IJsselmeer. Voor wie dat iets te enthousiast is, kun je ook surfen op golven van 1,2 en 0,7 meter. Met elke minuut een nieuwe golf ben je ervan verzekerd dat je de nodige aerials kunt maken.

[video_ad]

/ Sharkproof

Misschien niet zo avontuurlijk als de golven berijden tussen de witte haaien in Australië, maar voor de roestige surfers en beginners onder ons, is het wel een ideale mogelijkheid om je skills weer wat te verbeteren. Ook voor wie nog niet gegrepen is door het surfvirus, is dit een mooie gelegenheid om besmet te raken. Je hebt later nog kans genoeg om down under een van je benen af te laten bijten.

https://vimeo.com/134941369