Driehonderd bedpartners in een jaar: dit is Australië's 'meest seksueel actieve vrouw'

De vrouw heeft een keer vijf mensen in 24 uur tijd gehad

seksueel

Annie Knight* heeft het afgelopen jaar plezier gehad. Flink wat plezier. Een aantal dagen geleden doken de eerste headlines op: "vrouw heeft seks met 300 mensen per jaar". En daarmee verdiende de 26-jarige Australische de titel 'meest seksueel actieve vrouw van Australië'. Vermoeiend? Volgens Knight is dat het zeker niet. Ze vertelt UNILAD: "Ik voel me empowered na de tijd. Seks geeft me een goed gevoel. Het hoort je een goed gevoel te geven". Hallelujah, Annie.

Bedpartners gezocht

Waar de Australische vrouw al haar bedpartners vindt? Via datingapps en OnlyFans. Ze heeft inmiddels een behoorlijk bedrijfje opgericht op het seksplatform. Zo zou ze, volgens UNILAD, zo'n $1.000 per dag verdienen met haar content. Dat is ook wel nodig, want Knight verloor haar offlinebaan toen het bedrijf waar ze voor werkte erachter kwam dat ze plaatjes en filmpjes op OnlyFans deelde. Een geluk bij een ongeluk als je het ons vraagt: met haar pagina en expliciete content verdient ze zo'n $1.8 miljoen per jaar. En het levert haar het nodige vermaak op. Zo heeft ze acht regulars (lees: bedpartners) die ze elke week in het echt ziet. Daarnaast heeft ze in het afgelopen jaar zo'n 300 verschillende bedpartners gehad. Zowel mannen als vrouwen. De content creator vertelde dat er zelfs een moment was dat ze vijf bedpartners in 24 uur had. Wat een uithoudingsvermogen!

Voorkeur

Nu stelde UNILAD natuurlijk de vraag die door iedereens hoofd schiet: heeft ze een voorkeur als het gaat om geslacht? "Beide hebben andere dingen te bieden", vertelt Knight. "Een vrouw weet veel beter wat een vrouw nodig heeft. Vanwege voor de hand liggende redenen. Maar seks met een man is zo gepassioneerd en intens... Voor- en nadelen voor beide dus. Ik zou niet willen kiezen."

Annie heeft inmiddels zoveel bedpartners gehad dat ze de "tel een beetje is kwijtgeraakt". Dat noemen wij een luxeprobleem, Annie.

*Niet afgebeeld in de headerafbeelding

Entertainment
  • Unilad
  • Adobe Stock