Nieuwerwets zakhorloge voor Apple Watch

Soms is de keuze tussen modern en vintage best lastig. Want hoe fijn zo’n platenspeler ook is, Spotify is toch wel erg h...

Soms is de keuze tussen modern en vintage best lastig. Want hoe fijn zo’n platenspeler ook is, Spotify is toch wel erg handig. Horloges net zo. Een ouderwets zakhorloge dat je een keer per dag op moet winden, heeft zo veel meer uitstraling dan een smart watch. Alleen, tja, appen op zo’n ding wordt natuurlijk niets.

/ Stijlvol en chic

Vintage en modern combineren, dat is precies wat Bucardo doet met de Pendulum Collection. Ze maken van je Apple Watch een nieuwerwets zakhorloge dat niet onderdoet voor de oude en bekende variant. Een stijlvolle cover beschermt je kostbare slimme horloge en geeft hem een tijdloze look. Hij is gemakkelijk in gebruik, zodat je de Watch ook gewoon kunt gebruiken als het niet om je pols zit. Voor de dames is er een modieuze variant die ze om hun nek kunnen dragen. Misschien even onthouden voor december, heren?

[video_ad]

/ Maak het persoonlijk

De horlogehouders zijn verkrijgbaar in een gouden en zilveren variant met verschillende looks wat de case betreft. Het project loopt nog tien dagen op Kickstarter, waar je jouw eigen zakhorloge kunt reserveren voor omgerekend €110. Het is ook mogelijk om het zakhorloge te laten graveren. Zo maak je van je Apple Watch een persoonlijk accessoire met een geweldig oldschool uiterlijk. Hebben!