Zo wordt je sexleven spannender met Applewatch

Het is eindelijk zover, de eerste sextoy waarmee je vanaf je iPhone of Applewatch je vriendin tot waanzin kunt drijven!...

Het is eindelijk zover, de eerste sextoy waarmee je vanaf je iPhone of Applewatch je vriendin tot waanzin kunt drijven!  Het was natuurlijk een kwestie van tijd voor er een gadget als dit op de markt zou komen.

 

/ Grote afstanden

De Blush, zoals het speeltje heet, zorgt ervoor dat je jouw iPhone of Apple watch als afstandsbediening kunt gebruiken. Zo kun je de Blush verschillende ritmes en patronen laten trillen, is hij te synchroniseren met je muziek in is hij zelfs met geluid te activeren waardoor hij meetrilt met de omgeving.

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar het gaat er uiteindelijk om, dat wij de macht om onze pols hebben hangen. Eindelijk! Het wordt nog veel mooier, via een WiFi verbinding is de Blush zelfs over afstanden groter dan 10 meter te bedienen. Gewoon vanachter je bureau je vriendin thuis verwennen.

 

/ G-spot

Het bolletje van de toy wordt ingebracht in de vagina van je lover, waar hij de G-spot stimuleert. Mooi, want dat plekje is verdomde lastig te vinden. Technisch gezien hoeft ze zich niet eens uit te kleden, want het signaal gaat door kleding heen. Leuke feature, maar laten we eerlijk zijn, ik bedoel, kom op. Er blijft niks zo mooi als een naakte vrouw.

/ Uitverkocht

De makers van de toy, Lovense, boden het speeltje aan via crowdfunding website Indiegogo. De Blush is daar helaas uitverkocht, maar staat gepland om december 2015 op de markt te komen. Wellicht een leuk kerstcadeau?