Waar ook ter wereld blozen met sexspeeltje Blush

Je kent ze wel: sexspeeltjes die met een afstandsbediening komen. Hartstikke leuk voor stelletjes die toch al in dezelfd...

Je kent ze wel: sexspeeltjes die met een afstandsbediening komen. Hartstikke leuk voor stelletjes die toch al in dezelfde slaapkamer zijn, samen een karretje voortduwen in de supermarkt. Lange-afstandskoppels hebben die mazzel niet. Tot nu.

Lovense, gespecialiseerd in sex tech, brengt nu een speeltje op de markt die je waar ook ter wereld kunt bedienen. Zit je vlam tussen de kiwi's in Nieuw-Zeeland? Geen probleem. Ben jij op zakenreis in de Big Apple en wil je haar laten merken dat je aan haar denkt? Dat kan.

/ Bedienen met je horloge

De Blush heet de nieuwste creatie van Lovense en deze kun je bedienen met zowel je smartphone als je Apple Watch. Dat laatste is bijvoorbeeld een stuk discreter dan de trilintensiteit instellen met je telefoon. En voor de avontuurlijke types onder ons die niet vies zijn van een speeltje in de slaapkamer, als je de Blush met je smart watch bedient, heb je beide handen vrij om andere leuke dingen mee te doen.

[video_ad]

/ Jij bent de baas

Download of maak zelf patronen waarmee je jouw vriendin helemaal gek kunt maken. Of synchroniseer Blush met je favoriete muziek. Pas op: deze nummers zul je nooit meer normaal kunnen horen. Via de app kun je elkaar berichtjes sturen. Deze zijn encrypted, komen niet langs de servers van Lovense en worden direct naar je partner verzonden. Geen hacker die bij jullie berichten kan.

https://youtu.be/5x9mBZiS0PQ

/ Onbeperkt bereik

Maar misschien wel het mooiste aan dit nieuwe speeltje is dat je hem waar ook ter wereld kunt bedienen. Vooruit, waar ook ter wereld je een internetverbinding hebt. Zolang jullie beiden zijn verbonden met het wereldwijde web, zit er geen grens aan het bereik van Blush. Dit zou wel eens de (sexuele) redding kunnen zijn voor je vakantieliefde!

Lovense is een ruime week geleden een Indiegogocampagne gestart en met succes: dit project is al voor meer dan 300% gesponsord. Voor $59 kun je jouw vriendin een trillend vriendje geven waar jij de baas over bent. Waar je ook bent.