Gamen voor twee op de Battlecade

Vroeger was alles beter. Nou, oké, niet echt, maar we worden wel een beetje nostalgisch van de Battlecade van Love Hulté...

Vroeger was alles beter. Nou, oké, niet echt, maar we worden wel een beetje nostalgisch van de Battlecade van Love Hultén.

De Battlecade is een mini-arcade die is geïnspireerd op de klassieke variant van Zeeslag. Je zit tegenover elkaar en met de 12 inch LED-schermen, heb je beiden een geweldige game-ervaring zonder dat je tegenstander jouw strategie afkijkt. Als je uitgespeeld bent, vouw je de arcade eenvoudig op tot een koffertje dat je makkelijk mee kunt nemen en op kunt bergen.

/ Fan van vintage

De Battlecade is gemaakt van walnotenhout wat het geheel een extra retro look geeft. Want de hypermoderne gameconsoles van tegenwoordig zijn natuurlijk fantastisch, maar het heeft ook wel wat om ouderwets een arcadespelletje te spelen tegen elkaar.

/ Made by Love

Love Hultén is een Zweedse designer en craftsman. Hij combineert moderne technologie met zijn artistieke kennis en kunde en maakt hiermee een unieke mix van functionele esthetiek. Alles wat hij bedenkt, maakt hij ook zelf in zijn eenmanszaak in Göteborg. Helaas verkoopt hij niet alles wat hij maakt en jammer genoeg is de Battlecade hier een van. Vertel eens, herre Hultén, hoe kunnen we je overhalen om de Battlecade in de verkoop te doen?[video_ad]

[gallery type="rectangular" size="full" ids="140905,140903,140907,140911"]