NZT-48 is terug

Kun je je de film Limitless uit 2011 nog herinneren? De film met Bradley Cooper als Eddie Morra gaat over een pil genaam...

Kun je je de film Limitless uit 2011 nog herinneren? De film met Bradley Cooper als Eddie Morra gaat over een pil genaamd NZT-48. Door het nemen van de pil gaat het IQ van Morra door het dak en herinnert hij zich alles wat hij ooit gezien, gehoord of gelezen heeft. Met deze farmaceutische kwaliteiten komt Morra in een spannend plot terecht. Kort door de bocht is het een film waarvan we eigenlijk niet wilden dat hij eindigde. En we wilden allemaal zo'n pil. Nog even een opfrisser nodig? Hier is de trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=jOLqNOfzus4

Het lijkt wel alsof de Amerikaanse zender CBS een pilletje NZT-48 genomen heeft, want ze hebben het briljante idee geopperd om een spin-off te maken van de populaire film in de vorm van een tv serie. Gelukkig voegden ze daad bij woord en iedereen aan de overkant van de Atlantische Oceaan kan de eerste aflevering op 22 september zien.

De nieuwe serie speelt zich af na alle gebeurtenissen in de film. Bradley Cooper zal echter niet de hoofdpersoon zijn (We hebben hem in de pilot gelukkig wel degelijk gespot!) De serie draait om Brian Finch gespeeld door Jake McDorman, ja Biggles uit American Sniper. Brian komt met wat hulp van NZT onder aandacht van de FBI waardoor een spannende verhaallijn zich ontvouwd.

Benieuwd? Bekijk hieronder de trailer!

https://www.youtube.com/watch?v=QqMe6pwSfIE

Limitless wordt vanaf  22 september uitgezonden in de Verenigde Staten. Het is nog onbekend of de serie te zien zal zijn op de Nederlandse televisie of streamingdienst Netflix. We'll keep you posted!