Nieuwe maand, nieuw Netflix-aanbod: dit kijken we in maart

Nieuwe maand, nieuwe kansen. Als het weer aankomende maand weer (haha) niet mee zit, hebben we altijd Netflix nog. Dit wil jij zien deze maand.

In maart op Netflix

Series

Kingdom seizoen 2

Soms komt er ineens een serie voorbij waar je nog nooit van hard gehoord, maar die supervet blijkt te zijn: Kingdom was er zo één. Een politiek getinte Zuid-Koreaanse serie vol zombies. Hoe dan? Seizoen 2 - te zien vanaf 13 maart - lijkt niet minder bruut te worden. Er wordt weer spectaculair gevochten, en de zombies doen The Walking Dead bijna verbleken.

The Letter for The King

Kennen we het boek 'De Brief voor de Koning' van Tonke Dragt nog? Menigeen heeft dit kinderboek versleten. Niet gek, want het speelt zich af in de middeleeuwen, heeft ridders, pages, spionnen en andere figuren die tot de verbeelding spreken en is dus hártstikke spannend. Vonden ze bij Netflix ook, dus maakten ze er een serie van: The Letter for The Kind. Vanaf 20 maart te zien.

Ozark seizoen 3

Doet denken aan Breaking Bad, gaat over drugskartels en bevat Jason Bateman. Dan heb je ons al wel hoor. Zo ook de rest van de wereld, want het derde seizoen staat alweer klaar. Het bingen kan op 27 maart beginnen.

Suits seizoen 7B

Hèhè: eindelijk zit er weer een beetje schot in de Suits-zaak (snap je 'm? zaak? never mind) in Nederland. Inmiddels zijn ze bij Suits zelf al aanbeland bij seizoen 9, maar Nederland moest potdikkie lang wachten op nieuwe afleveringen. Nou, in maart is het eindelijk zover. En geniet er maar van, want hierna is het schlüss met Meghan Markle in de serie. Op 28 maart komt staat seizoen 7B eindelijk op Netflix. Werd tijd. 

Films

Spenser Confidential

Wie 6 Underground heeft gezien weet: laat het maar aan Netflix over om een compleet gestoorde actiefilm te maken. Spenser Confidential is er weer zo één. Met dit keer in plaats van Ryan Reynolds die andere grappige actieman in de hoofdrol: Mark Wahlberg.  Die speelt een wat corrupte politieman (waar kennen we dat van?) die toch nog wat moorden op wil lossen, en krijgt hulp van zwaargewichten uit het boksen en de MMA. Wordt leuk, vanaf 6 maart te zien.

Mission: Impossible - Fallout

Het is weer een Mission: Impossible-film. Moeten we nog meer zeggen? Nee toch? Gewoon kijken, want Tom Cruise doet moddervette stunts en dat willen we gewoon zien. Op Netflix vanaf 5 maart.

Angel Has Fallen

Ja, finally: de derde film in de 'Has Fallen' serie (na Olympus en London Has Fallen) komt op Netflix. Stoere man Gerard Butler beschermt de president en redt daarbij ook nog even de wereld. Al moet hij dit keer ook zichzelf redden. En dat alles weer onder een enorme tijdsdruk en met dat heerlijke accent. Vanaf 20 maart op Netflix.

Gouwe Ouwe

Dit waren alle redelijk nieuwe releases, maar gelukkig komt Netflix ook met een zooi aan topklassiekers: Dirty Harry, Dumb & Dumber, Saving Private Ryan en de laatste twee Matrix-delen. Je leest het al: je kan je mannenhart weer ophalen met het aanbod in maart. 

Entertainment
  • Panorama
  • iStock