Daar zit een luchtje aan: 9x de beste parfums voor een avond uit

Marilyn Monroe sprak ooit de legendarische woorden: "What do I wear in bed, Chanel no. 5 of course". Dat een vrouw die l...

Marilyn Monroe sprak ooit de legendarische woorden: "What do I wear in bed, Chanel no. 5 of course". Dat een vrouw die lekker ruikt ongelofelijk sexy is, hoeven we dan ook niet uit te leggen. Maar dit geldt natuurlijk ook de andere kant op. Een man die lekker ruikt kan door vrouwen een stuk aantrekkelijker gevonden worden! Precies daarom zette Playboy negen girl-magnet geuren voor je op een rijtje. Met een geur uit deze lijst stap je vanavond zelfverzekerd op de mooiste dame af!

Omdat we niet willen dat er in een straal van 250 meter nog zeventien mannen dezelfde geur dragen, hebben we out-of-the-box gedacht en Le Male en One Million uit het lijstje gelaten.

/9. Chanel Allure

Deze fris-kruidige geur met een hint van hout erin laat je zelfverzekerd overkomen. Een Allure-man weet wat hij wil en als dat vanavond die ene sexy dame in de club is, zal hij die zeker krijgen.

/8. Narciso Rodriguez for him eau de ParfumNarciso_for_him

Dit is misschien wel de meest sensuele geur in de lijst. Ben je van plan om een dame op charmante wijze het hof te maken is dit dan ook een aanrader

/7. Guerlain VetiverGuerlain-Vetiver

Vetiver is een geur met veel contrast. Aan de ene kant is hij erg houtachtig en mannelijk maar hij heeft ook een zoete hint van mandarijn. Dit zoete contrast vinden vrouwen vaak erg aantrekkelijk. Het laat zien dat je stevig in je schoenen staat, maar van plan bent om haar als een echte gentleman te verleiden.

/6. Chanel Bleu eau de ParfumCHANEL-BLEU_DE_CHANEL

Chanel Bleu eau de Parfum, is de grote broer van de alom bekende Chanel Bleu eau de Toilette. Het parfum is wat houtachtiger en daarmee een beetje stoerder. Vrouwen die vallen voor deze geur houden van non-conformistische mannen.

/5. Dior Fahrenheit 32DIOR-Fahrenheit-32_Eau_de_Toilette

Vrijwel iedereen kent de originele Fahrenheit, deze geur is vrij zwaar en oriëntaals en niet elke man is er een even groot fan van. Dior bedacht daarop een nieuw parfum: Fahrenheit 32! Deze geur is net zo sensueel als de oorspronkelijke Fahrenheit maar wat jonger en moderner.

/4. Yves Saint Laurent La Nuit de l'Homme

La Nuit de l'Homme is een mysterieuze geur, voor een man die niet alles in een keer prijs geeft. Laten we eerlijk zijn, hard-to-get spelen is niet alleen weg gelegd voor vrouwen.

/3. Hugo Boss The ScentHugo_Boss-Boss_The_Scent

The Scent is de nieuwkomer van Hugo Boss. Boss Bottled en Boss Bottled Night hebben we immers ondertussen wel gezien. Voor deze geur is gebruik gemaakt van Maninka fruit, dit is een afrodisiacum uit Afrika dat qua geur lijkt op aardbeien met chocolade! Als vrouwen dit niet aantrekkelijk vinden, weten wij (en Hugo Boss) het ook niet meer.

/2. Dior SauvageDIOR-Sauvage

Johnny Depp is het gezicht van deze geur, dat zegt toch al genoeg? Johnny blijft de held van menig man (en vrouw!). Sauvage, genoemd naar een wilde man, zal dan ook alle vrouwen tot waanzin drijven.

/1. Victor & Rolf SpicebombViktor_Rolf-Spicebomb

Spicebomb is een kruidige geur. Hij is wat aan de zware kant, maar voor liefhebbers van Victor en Rolf (en geloof ons, na Flowerbomb zijn erg veel dames een liefhebber van Victor en Rolf) direct herkenbaar. Spicebomb is dan ook met stip onze nummer een sexy herengeur. Spicebomb heeft een hint van chili, saffraan, leer en tabak.

Playboy hoopt je hiermee weer een beetje geïnspireerd te hebben! Met een keuze uit deze selectie zal je dit weekend in elk geval geen blauwtje lopen. Wat is jouw favoriete geur voor een avond uit?