Fotografie vanuit het perspectief van een heer

Zijn Instagram zal je gelijk willen volgen na het zien van zijn foto's. Gregorio Campos fotografeert bloedmooie vrouwen...

Zijn Instagram zal je gelijk willen volgen na het zien van zijn foto's. Gregorio Campos fotografeert bloedmooie vrouwen vanuit het perspectief van een heer. 

"Fotografie heeft mijn leven gered." Gregorio groeide op in een buurt met veel drugs, prostituees, bendes en geweld. Hij probeerde zich niet te mengen in gevaarlijke groepen, maar hij raakte er uiteindelijk toch in verstrikt. Zo was hij een keer in de verkeerde buurt op het verkeerde moment waar een bende op hem schoot en hem probeerde te steken.

/Foto's van gedrogeerde meidenGregorio overleefde het en besefte zich dat er een verandering moest komen. Hij probeerde uit gevaarlijke situaties te blijven door er foto's van te maken. "Meiden waren gedrogeerd of renden naakt rond en daar maakte ik foto's van." Mensen begonnen zijn foto's te herkennen en bekende modellen raakten geïnteresseerd in zijn werk.

/Geen photoshopGregorio gebruikt geen photoshop, omdat hij achter zijn titel als fotograaf staat. "Ik ben geen graphic designer en ik houd niet van glamour. Ik wil momenten fotograferen die echt zijn."

Heel moeilijk om Gregorio's beste foto's uit te zoeken, want ze zijn allemaal even goed. Bekijk hier een paar van zijn foto's en je zal hem binnen 1 minuut willen volgen op Instagram!

Photo credits: Gregorio Campos

[video_ad]