De beste openingszinnen

Als je uit bent op een antwoord dan moet je creatiever zijn dan: 'Hey what's up?' Dating-app Hinge heeft onderzocht h...

Als je uit bent op een antwoord dan moet je creatiever zijn dan: 'Hey what's up?'

Dating-app Hinge heeft onderzocht hoe je een gesprek het best kan beginnen. Om erachter te komen wat de beste openingszinnen zijn, heeft het team van Hinge 100+ originele openingszinnen opgebouwd die variëren in structuur, onderwerp en lengte. Deze openingszinnen, inclusief vragenlijst, stuurden ze vervolgens op naar een deel van de gebruikers. Meer dan 8 miljoen mensen kregen deze lijst te zien en gaven hun mening.

/Beste openingszinnen

"Two truths and a lie; ready, set, go!""Sunday priorities: exercise, sleep or aggressive mimosas?""Breakfast preference: pancakes, waffles or sleeping till lunch?"

/Wanneer stuur je een bericht

Mannen zijn ongeduldiger, als je hem niet binnen zes uur een bericht stuurt, dan is de kans dat hij nog zal antwoorden 25% verminderd. Vrouwen zijn geduldiger, de kans dat zij antwoordt vermindert binnen dezelfde periode met 5%!

Mannen houden ervan als een vrouw assertief is en zelf voorstelt om wat te gaan doen. Top openers die een vrouw een man moet sturen zijn: "Free this week?" en "Drinks soon?"Vrouwen houden meer van voedsel-gerelateerde vragen. Begin bij haar met vragen als: "Chocolate, red velvet or funfetti?" en "Best discovery; Netflix or avocados?"

Laat ons weten hoe het ging als je een van de bovenstaande openingszinnen hebt gebruikt!