Met datingapp Hater vind je liefde op basis van wat je haat

Waar heb je allemaal een hekel aan? Trump? Bakfietsmoeders? Traag internet? Kanye West? Er zijn vast een hoop dingen waa...

Waar heb je allemaal een hekel aan? Trump? Bakfietsmoeders? Traag internet? Kanye West? Er zijn vast een hoop dingen waar je niet mee kan leven en er is vast wel iemand op deze planeet te vinden die jouw mening deelt. Via een dating applicatie als Tinder zoek je naar mensen die dezelfde zaken leuk vinden als jij maar met Hater ga je juist opzoek naar de perfecte partner door te kijken naar waar jullie beide een hekel aan hebben. Origineel wel.

Lees ook: Leer te likken als de beste met deze kletsnatte app

''Meet someone who hates the same stuff,' staat er op de website. De app is bedoelt voor mensen die een grappigere en alternatieve manier zoeken om in contact te komen met de potentiële liefde van hun leven. Lekker voor de haters onder ons die helemaal klaar zijn met Tinder. Je moet wel blijven swipen want het concept blijft vergelijkbaar. Een bètaversie is momenteel beschikbaar voor IOS. In de lente moet er een versie voor Android uitkomen. Meer informatie vind je hier.

Spotted in the wild... Een foto die is geplaatst door Hater (@lovethroughhate) op