Amerikanen in de ban van nieuwe Playboy Mansion

Een strak jurkje is elk uur van de dag verplicht, voor de deur staan Ferrari's en de feestjes gaan dag en nacht door. Am...

Een strak jurkje is elk uur van de dag verplicht, voor de deur staan Ferrari's en de feestjes gaan dag en nacht door. Amerika heeft te maken met een nieuwe 'Playboy Mansion'. 

Bastian en Maria Yotta uit Duitsland hebben een villa gekocht in Beverly Hills, die vroeger werd afgehuurd door celebrities als eenmalige feestlocatie. Het steenrijke echtpaar veroorzaakte opschudding vorige week nadat hun 'Playboy Mansion lifestyle' foto's op Instagram viraal gingen.

/Weggejaagd uit DuitslandMaria Yotta moet elke dag eerder opstaan dan Bastian, zodat ze zich kan mooi maken voor hem. Soms loopt ze in een jurk van 2000 dollar rond in het huis. Bastian betaalde zelfs voor Maria's borstvergroting, ze ging van een 32C cup naar een 32F cup. De Duitsers vonden Maria's borsten te groot maar Bastian denkt dat ze die stiekem toch wel mooi vonden. "Ik houd van grote borsten en ik weet dat ze Maria erg gelukkig hebben gemaakt." In Duitsland werden hun Ferrari's bespuugd en hun levensstijl was te 'opzichtig'.

/BaywatchHet echtpaar besloot om in LA opnieuw te beginnen. "Ik heb mijn eigen Baywatch gecreëerd en mijn vrouw is sexier dan Pamela Anderson." Bij hen wonen nog tien andere meiden en één daarvan is de Vlaamse Debby Gommeren. De meiden moeten er elk uur van de dag perfect uitzien. Bastian wil dat ze hakken, strakke jurkjes en make-up dragen. Deze levensstijl kost het echtpaar 100.000 dollar per maand.

Wat je ziet is wat je krijgt bij de Yotta's!

https://instagram.com/p/5HylhWMU6Z/?taken-by=yotta_life

https://instagram.com/p/34Tx3hMU-u/?taken-by=yotta_life

https://instagram.com/p/8Y03sHsU24/?taken-by=yotta_life

https://instagram.com/p/8YWkcoMU7q/?taken-by=yotta_life

https://instagram.com/p/8HUhUVMU-2/?taken-by=yotta_life

https://instagram.com/p/7ZH6zpMU_a/?taken-by=yotta_life

https://instagram.com/p/54w7QpMU3F/?taken-by=yotta_life

https://instagram.com/p/4t92yeMU6x/?taken-by=yotta_life

https://instagram.com/p/4ccA1RMU0m/?taken-by=yotta_life

https://instagram.com/p/4VZ-0BMU8j/?taken-by=yotta_life

https://instagram.com/p/1zJIydMUx-/?taken-by=yotta_life

https://instagram.com/p/3kXPiRMUwY/?taken-by=yotta_life

[video_ad]