12 manieren om af te vallen, zonder trainen en diëten

Kleine veranderingen in je levensstijl kunnen een grote impact hebben op je lichaam. Met deze 12 tips word je gezonder e...

Kleine veranderingen in je levensstijl kunnen een grote impact hebben op je lichaam. Met deze 12 tips word je gezonder en fitter zonder het aanpassen van je dagroutine!

/Sla nooit je ontbijt overHet is belangrijk om je stofwisseling op gang te brengen. Honger komt vaak tijdens de lunch, dus degenen die geen ontbijt hebben gehad, grijpen sneller naar snacks die veel vet of suiker bevatten.

/Eet koolhydraten vroeg op de dagKoolhydraten verteer je gemakkelijker vroeg op de dag. Het is natuurlijk belangrijk om een uitgebalanceerde voeding te hebben, maar zware koolhydraatmaaltijden moet je verplaatsen naar je ontbijt, dit zal je helpen om fitter te worden!

/Eet altijd je calorieën Verspil geen calorieën door ze te drinken! Kauwen veroorzaakt verzadiging, waardoor je 15% minder calorieën binnen zou kunnen krijgen.

/Dump de lift en roltrappenEn pak in plaats daarvan de trap! Het nemen van de trap kan je taille laten krimpen met ongeveer 2% in 12 weken!

/Leer je verlangens kennenAls je denkt dat je trek hebt in snoep, zou het goed kunnen zijn dat je gewoon verlangt naar suiker. Het eten van een stuk fruit kan de trek in snoep zo laten verdwijnen! Hoe meer je weet over wat je lichaam echt wil, hoe groter de kans op een gezonder levensstijl!

/Zenuwachtig zijn is okéDegenen die meer dan twee uur per dag op hun benen doorbrengen, verliezen tot wel 350 extra calorieën per dag! Dus opstaan en bewegen maar!

/Maak een plan om meer water te drinkenDit heb je waarschijnlijk al honderd keer gehoord, maar het maakt het niet makkelijker om het te onthouden als je het druk hebt. Maak een plan om water te drinken wanneer je een veelvoorkomende taak doet, zoals het checken van je e-mail. Zo krijg je gemakkelijk de hoeveelheid binnen die je nodig hebt!

/Ook moet je water drinken vóór je maaltijdenVaak wanneer je denkt dat je honger hebt, heb je gewoon dorst! Het helpt ook je voedsel beter te verteren.

/Dump je stoel voor een staand bureauErg moeilijk om je baas hiervan te overtuigen. Je zal er wel meer gewicht door verliezen en je zal meer bewegen.

/Houd altijd gezonde snacks bij jeZo bezuinig je op de automaat avonturen!

/Vertraag de snelheid die nodig is om een maaltijd te etenAls je langzamer eet, geef je je maag de tijd om het eten te verteren. Zo heb je meer kans om te weten wanneer je vol zit.

/Gebruik kleinere en blauwe bordenGevoelig voor te veel eten? Kleinere borden helpen je om alleen de hoeveelheid te eten die je nodig hebt. Gebruik ook blauwe borden, de kleur blauw kan namelijk fungeren als eetlustremmer! [video_ad]

/Extra tip: Heb meer sexDeze manier kende je vast al! Door meer sex te hebben train je je spieren en verbrand je snel vet!