Overijssel is een borsten-paradijs

Ben jij een echte borstenman? Kunnen ze dan ook niet groot genoeg zijn? Overweeg dan om naar Overijssel te verhuizen! Ui...

Ben jij een echte borstenman? Kunnen ze dan ook niet groot genoeg zijn? Overweeg dan om naar Overijssel te verhuizen! Uit onderzoek is namelijk gebleken dat vrouwen in Overijssel de grootste borsten hebben.

[video_ad]

/Cupmaten

Online erotiekwarenhuis Pabo.nl deed onderzoek naar de bestellingen van haar klanten en kwam er op deze manier achter dat de vrouwen in Overijssel gemiddeld de grootste cupmaat hadden. De provincie is koploper in maat D (met ruim dertig procent) maar ook als we de grote cupmaten D, E, F, bij elkaar optellen. In Zeeland zit je een stuk minder gebakken, daar werden de meeste BH's in cupmaat A besteld. Dat betekend overigens niet dat Zeeuwse meisjes allemaal kleine borsten hebben. Zo'n tien procent bestelde cupmaat F, even ter vergelijking, in Groningen werd maar door vijf procent deze maat besteld.

/Verklaring

Seksuologe Kaat Bollen heeft wel een verklaring voor het verschil per provincie. Het hebben van grote (of kleine) borsten is namelijk erfelijk bepaald. Heeft ze dus grote borsten is er een zeer aannemelijke kans dat een groot deel van haar vrouwelijke familieleden grote borsten heeft. Aangezien families vaak bij elkaar in de buurt wonen, ontstaan er plekken met bovengemiddeld veel grote voorgevels. Ook zitten er hormonen in het eten en in het grondwater die ervoor kunnen zorgen dat dames grotere borsten krijgen. Ho. Wacht even. Dus er zit in Overijssel iets in het water waardoor vrouwen grotere borsten krijgen? Schat, we gaan verhuizen!

/Concurrentie

We kunnen beter niet naar Friesland of Noord-Holland verhuizen. Daar werden namelijk gemiddeld de meeste XXL condooms besteld. Kortom, hier vindt je de meeste concurrentie. Extra sterke condooms die vooral door homo's gebruikt worden, vonden het gretigst aftrek in Overijssel (het wordt steeds meer the place to be). Maar, Kaat Bollen waarschuwt ons om niet te zwaar aan deze gegevens te tillen. Het kan namelijk ook zijn, dat mannen in Friesland en Noord-Holland gewoon een iets groter ego hebben en hun grote vriend overschatten.

Overijssel komt uit dit onderzoek naar voren als echt borsten-paradijs. Wanneer ga jij verhuizen?