Afscheid van twee bekenden: Bridget Maasland laat haar borstimplantaten verwijderen

Bridget Maasland gaat terug naar de natuur en neemt afscheid van twee oude vrienden van Playboy

Bridget

In 2006 maakte heel Nederland kennis met de borsten van Bridget Maasland. Bridget zelf was toen bekend van onder andere TMF en BNN maar wij van Playboy mochten haar én haar borsten in april 2006 op de gevoelige plaat vastleggen. Een prachtige shoot in het zonnige Brazilië met een geweldige cover. Op haar 25ste had Bridget een borstvergroting laten doen en dat is dus ook het lichaam dat zij, op haar 31e, deelde met het vaderland. Maar inmiddels wil Bridget terug naar de natuur en laat ze, 17 jaar na haar shoot met Playboy, haar borstimplantaten verwijderen. Tijd voor een waardig afscheid, dus.

Nieuwe trend

Het lijkt op dit moment een trend te zijn in het land van beroemdheden met borstvergrotingen; terug naar de natuur en weg met die implantaten. Zo ging televisiepresentatrice Monica Geuze al voor een aantal maatjes kleiner en ook de ex van André Hazes (junior), Sarah van Soelen, nam afscheid van haar implantaten. Bij Playboy kunnen we natuurlijk alle vrouwenlichamen waarderen maar op een moment als deze willen we toch even stilstaan bij het afscheid van deze twee bekenden van Playboy. Daarom een klein moment van waardering.

Een terugblik

Heel af en toe blikt Bridget terug op haar jongere jaren en dus ook op de fantastische shoot die wij met haar hebben mogen doen. Zo deelde ze tijdens het begin van de lockdown een foto van zichzelf, naakt, op de bank met de boodschap: 'Dan maar weer bankhangen'. Ook laat Bridget zien dat ze er op 48-jarige leeftijd ook nog top uitziet met af en toe een foto in ondergoed voor op de gram. Na haar operatie deelde ze dat ze nu al blij is met haar 'eigen natuurlijke borsten'.

We kunnen niet wachten tot Bridget besluit om ons te trakteren op een klein voorproefje van haar eigen lichaam. Maar misschien is een do-over van de shoot voor Playboy ook geen slecht idee in dit geval. Wat denk je, Bridget?

Goodlife
  • Panorama / RTL Boulevard
  • Brunopress / Patrick van Emst