Michael Jordan verkoopt zijn huis

Michael Jordan, waarschijnlijk de beroemdste basketballer op aarde heeft zijn stulpje te koop gezet. Naast een succesvol...

Michael Jordan, waarschijnlijk de beroemdste basketballer op aarde heeft zijn stulpje te koop gezet. Naast een succesvolle carrière in de NBA beproefde hij zijn geluk in de modewereld en als zakenman en dat heeft geloond.

Toch is het geen nieuws dat "Legend Point" te koop staat. Mister Jordan zette zijn villa van een luttele 5200 vierkante meter al in 2012 te koop. De vraagprijs toen: 29 miljoen dollar. Nu, drie jaar verder is de vraagprijs gezakt naar 14,9 miljoen dollar, maar nog steeds wil het bescheiden optrekje niet verkopen.

Een Hollywood huis als dit, heeft zijn eigen trailer nodig, moet de makelaar gedacht hebben. Want daar doet het nieuwe promofilmpje nog het meest aan denken: een trailer van een heuse actiefilm. Compleet met voice-over en spannende vioolmuziek.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=43&v=BdYUV2rTdIo

Maar, voor een huis als dit is een promofilmpje natuurlijk niet genoeg. We hebben het immers over Michael Jordan, die moet niet één, maar twee promofilmpjes hebben. Vandaar, hier nog eentje:

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=55&v=GuVzQC7UpqQ

'Er is maar een persoon die kan zeggen dat hij het huis van Michael Jordan gekocht heeft', behoorlijk dramatisch... Maar wellicht dat het MJ nu wel lukt om zijn crib te verkopen.