Movembermaand: de beste snorren van Netflix

Deze maand is het weer tijd om je snor te laten staan. Playboy heeft een aantal Netflix-series voor je op een rijtje gez...

Deze maand is het weer tijd om je snor te laten staan. Playboy heeft een aantal Netflix-series voor je op een rijtje gezet om inspiratie op te doen de perfecte snor. 

Het jaarlijks terugkerend evenement Movember is al een weekje bezig, maar gelukkig groeien echte mannen een snor in een week. Voel je aangesproken. De vraag is niet of je een snor neemt, maar welke. Hier zijn de meest inspirerende Netflixsnorren op een rij.

1. Breaking BadOp nummer één de vlassige snor van Walter White. Niet voor de schoonheid van de snor maar omdat de serie gewoon steengoed is. De beste personages die we hebben meegemaakt op Netflix.

2. NarcosIe-de-reen is gek op deze serie. Nog niet gezien? Dan kan je vanavond nog beginnen met de eerste aflevering. Waarschijnlijk de enige serie waar zoveel woeste snorren in voorkomen.

3. Mr. SelfridgeBen je old-fashioned? Dan is deze serie en de snor van Harry Selfridge dé inspiratie voor jou! Kijk maar..

4. Orange is the New BlackPornstache!

5. DexterLast but not least: Doakes uit de serie Dexter. Laten we eerlijk zijn: seizoen twee was het spannendst.

Laat ons weten via Facebook of we nog een Netflix-personage aan de lijst kunnen toevoegen. Want de wereld kan nooit genoeg behaarde bovenlip inspiratie krijgen.