Welkom bij de Mile High Club

De Mile High Club, het is een van de meest prestigieuze kringen waar je in je leven tot toe kan treden. En het aanvragen...

De Mile High Club, het is een van de meest prestigieuze kringen waar je in je leven tot toe kan treden. En het aanvragen van een lidmaatschap is dierlijk eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is sex te hebben in een vliegtuig. Peanuts, toch?

Helaas zitten er wat haken en ogen aan verbonden. Sex hebben in een ruimte waar enkele honderden mensen op elkaar gepakt zitten en alles te zien en te horen is. Tel daar bij op dat het in veel landen ook nog strafbaar is, dan is een plekje aan de wall of fame van de Mile High Club nog niet direct binnen handbereik. Wil je het toch proberen? Zo zou je ermee weg moeten komen.

Een dagvlucht

Naar veel Europese bestemmingen worden kleine vliegtuigen ingezet, terwijl de intercontinentale vluchten uitgevoerd worden met jumbojets. Overdag hoef je voor beide vliegtuigen gelukkig geen verschillende tactiek te bedenken. Het is eigenlijk zo simpel als wat:

Het enige wat je hoeft te doen is ruzie maken. Spreek van te voren met je partner een onderwerp af waarover jullie ruzie maken. Vecht elkaar net zo lang de tent uit totdat het andere passagiers gaat irriteren. Dan kun jij vervolgens de beschaving zelve zijn en jullie ruzie onder vier ogen (lees: op het toilet) voortzetten. Voor extra geloofwaardigheid kun je wat soundeffects maken en verder gaan met ruziemaken.

Een nachtvlucht binnen Europa

Een nachtvlucht in een klein vliegtuig vereist een speciale tactiek en wat planning vooraf. Zoek goed uit of je vlucht volgeboekt is. Is dit niet het geval, zit je goed. Reserveer vervolgens op een rij de stoel bij het raam en de stoel bij het gangpad. Niemand reserveert namelijk ooit een middelste stoel, de kans is dus erg groot dat deze leeg blijft. Mooi, dan heb je dus de hele rij voor jezelf. Nu heb je de helft van het werk al gedaan. Zodra je goed en wel plaatsneemt op je eigen rij is het een kwestie van wachten tot het cabinepersoneel de lichten uit doet. Houd vooral de lichten voorin de cabine in de gaten. Zodra die uit zijn ben je good to go. Neem je eigen dekentje mee, wel zo hygiënisch. Je zult niet geloven in wat voor vreemde houdingen mensen slapen in een vliegtuigstoel. Dus welk standje je ook kiest, zorg ervoor dat het lijkt alsof je ieder op een stoel zit.

Een intercontinentale nachtvlucht

Aangezien intercontinentale vluchten worden uitgevoerd met vliegtuigen ten grootte van een klein flatgebouw en de meeste maatschappijen je geen drie stoelen laten reserveren met z'n tweeën, is de kans dat de sex-in-je-stoel optie gaat werken een stuk kleiner. Ook ga je midden in de nacht geen enorme ruzie lopen schoppen. Intercontinentale nachtvluchten vragen om een eigen tactiek.

Tijdens een intercontinentale vlucht heeft de cabin-crew pauze. Meestal is dit na de eerste maaltijd. Dit is dan ook je moment om toe te slaan. Hou goed in de gaten wanneer de lichten in de cabine uit gedaan wordt zodat de passagiers kunnen slapen. Als ook het licht voorin de cabine uit is, kun je er zeker van zijn dat het cabinepersoneel pauzeert. Tijdens hun pauze zitten ze vaak voor, of achter in het vliegtuig. Zelden in het midden. Dit zijn dan ook de toiletten waar je samen even gezellig een bezoekje aan wilt brengen.

Een privé-vliegtuig

Alle eerder genoemde methodes te risicovol? Je kunt natuurlijk ook gewoon een privé-vliegtuig regelen. Er zijn Amerikaanse maatschappijen die een Mile High Club pakket hebben, zoals Flamingo Airlines en Love Cloud. Je kunt dan een uurtje vliegen, krijgt een comfortabel matras en een discrete piloot.

Ben jij lid van de Mile High Club? Of wil je dat graag worden? Let us know!