Waarom de missionaris favoriet is

De hangende tuin, de amazone of doggy style; er zijn ontelbaar veel standjes waarin je seks kunt hebben. Niet iedereen i...

De hangende tuin, de amazone of doggy style; er zijn ontelbaar veel standjes waarin je seks kunt hebben. Niet iedereen is echter zo avontuurlijk, sterker nog: de missionaris is favoriet bij veel vrouwen. Niet omdat zij graag het werk gedaan zien worden, maar omdat de kans op een orgasme dan groter is.

CowgirlHet is een prachtig uitzicht voor ons, maar voor veel vrouwen is het krijgen van een climax wanneer zij bovenop zitten, rete lastig. Zij moeten een ritme bepalen en zich uiterst concentreren op de bewegingen. Een kink in de kabel is zo gebeurd.

GentlemanBij de missionaris neem jij het werk grotendeels in handen zodat zij zich kan concentreren op haar lichaam en haar hoogtepunt. Dit vergt voor een vrouw namelijk ietwat meer inspanning. Daarnaast leer je elkaar nog beter kennen; non-verbale communicatie zegt vaak meer dan concrete woorden.

BullseyeDe clitoris van een vrouw is goed bereikbaar wanneer jij bovenop kruipt. Daarnaast wordt haar G-spot goed getriggerd. Deze optimale stimulatie vergroot de kans op een orgasme. Ook kan zij tussendoor even aandacht schenken aan de zijspan van de grote heer. Win-win!

Je moet zelf de slingers ophangenHet geldt voor het leven, maar ook voor seks: je moet zelf de slingers ophangen. Missionaris lijkt misschien ietwat saai, maar je kunt goed gebruik maken van een blinddoek of handboeien om de boel wat op te zwepen. Mag ook in letterlijke zin natuurlijk!

Wat vind jij eigenlijk van de missionaris?