Romantiek na sex op eerste date

Met een poedelnaakte schaamstreek en een 3-pack rubbertjes vertrek jij hoopvol richting je eerste date. Alhoewel seks op...

Met een poedelnaakte schaamstreek en een 3-pack rubbertjes vertrek jij hoopvol richting je eerste date. Alhoewel seks op een eerste afspraakje een echte no-go schijnt te zijn, blijkt uit onderzoek van Lovehoney dat het geen verschil maakt of jij flink van bil gaat na een eerste ontmoeting of daar liever mee wacht. Direct de klus klaren zou zelfs kunnen leiden tot een heuse roman. The Notebook is dus verleden tijd. Heb jij even geluk!

Haastige spoed is goedRuim de helft van de deelnemers, 59% van de mannen en 57% van de vrouwen, deelt het bed op hun eerste date. Bij een derde van de deelnemers is hier zelfs een relatie uit voort gekomen. Toch zegt 61% van de vrouwen en 63% van de mannen zich te laten tegenhouden door principes. En dat terwijl er iets moois kan bloeien. Negeer je verstand en ervaar de wijsheid van je hart.

ScoreZowel vrouwen als mannen geven aan bang te zijn dat de interesse in elkaar verdwijnt wanneer je direct met elkaar naar bed gaat. Wees niet getreurd, die illusie wordt ook even van de kaart geveegd. 83% van de vrouwen en 89% van de mannen zegt namelijk niet minder aan de ander te denken, als ze eenmaal uit de kleren zijn gegaan. Houd de boot dus niet af, het zou zonde zijn als je hem mist.

Ga jij van bil op je eerste date, nu jij dit weet?