Naaktfoto's Tiger Woods en zijn ex Lindsey Vonn gepubliceerd

Golfmiljonair Tiger Woods (41) gaat de laatste tijd door een ietwat lastige periode heen. Niet alleen werd de golflegend...

Golfmiljonair Tiger Woods (41) gaat de laatste tijd door een ietwat lastige periode heen. Niet alleen werd de golflegende dit jaar gedrogeerd en wel na het nuttigen van vijf verschillende drugs (volgens eigen zeggen allen medicinaal) achter het stuur van zijn auto vandaan getrokken, ook werd vandaag bekend dat naaktfoto's van hem en zijn ex Lindsey Vonn (32) openbaar zijn gemaakt. Het beeldmateriaal kan je vast zelf wel vinden maar op de foto's zie je in ieder geval een naakte Woods en een hoop pornografische prenten van zijn ex.

Lees ook: De tragiek van Tiger Woods

De telefoon van Woods zijn ex, een welbekend olympisch alpineskiër, Lindsey Vonn zou gehackt zijn waarna naaktfoto's van haar en enkele anderen buit zijn gemaakt. Woods nam, nadat de hackers al foto's van Vonn hadden gedeeld, direct een advocaat in de arm. De twee hadden een korte relatie tussen 2013 en 2015 en waarschijnlijk had ze nog wat naaktmateriaal van de golfer liggen. Inmiddels heeft Lindsey Vonn een relatie met de assistentcoach van het American football-team de Los Angeles Rams, ene Kenan Smith. Eerder ging het gerucht rond dat ze een relatie met Formule 1-eindbaas Lewis Hamilton zou hebben.

Vorige maand schreven we een uitgebreide feature over de tragiek van Tiger Woods, deze lees je volledig op Blendle(€).

Catching some rays while exploring on an unexpected day off ??

Een bericht gedeeld door Lindsey Vonn (@lindseyvonn) op

Thankful for great friends and fun adventures but keeping my eyes on the horizon. The future is bright. ??

Een bericht gedeeld door Lindsey Vonn (@lindseyvonn) op