11 zaken die vrouwen met elkaar delen over jouw bedprestaties

Flinke one-night-stand gehad? Eerste keer de lakens gedeeld met je nieuwe vlam? Als je dacht dat het tussen jullie blijf...

Flinke one-night-stand gehad? Eerste keer de lakens gedeeld met je nieuwe vlam? Als je dacht dat het tussen jullie blijft, think again. Vrouwen zijn ware roddelmachines. Heb je sex met haar gehad, dan kun je er donder op zeggen dat al haar vriendinnetjes binnen no-time op de hoogte zijn.

11 zaken die vrouwen met elkaar delen over jouw bedprestaties.

Jouw algemene kwaliteiten

Als ze uit zichzelf niet vertelt hoe het was, trekken haar vriendinnen het wel uit haar. Zodra ze er achter komen dat jullie het bed gedeeld hebben, krijgt ze zeker weten de vraag 'hoe was het?'. Niet antwoorden is overigens geen optie. Dus doe goed je best.

Lees ook: Sex- en datingtips van een lesbienne

Jouw inborst

Past jullie vrijpartij als scène in een romantische film? Reken maar dat al haar vriendinnen hiervan op de hoogte zijn. Alles wat ook maar in de buurt komt van zwijmelfilm The Notebook is een verhaal dat ze zal delen. Ook als je een botte lul bent, komt dat op tafel.

Hoe groot je geschapen bent

Oh, no she didn't. Jawel, ook de grootte van je gereedschap wordt uitvoerig besproken. Zeker als het formaat buiten proportie (groot of klein) is. Wat je er precies allemaal mee kunt maakt de vriendinnengroep niet uit, keiharde centimeters willen ze weten.

Jouw nazorgkwaliteiten

Ontbijtje op bed of toch een snelle walk of shame? Ook jouw gedrag na de daad wordt uitvoerig besproken. In het algemeen wordt dat gebakken eitje beter ontvangen dan een slechte smoes om haar de deur uit te werken.

Jouw looks

Kennen haar vriendinnen je niet? Reken er dan maar op dat er screenshots van je foto over whatsapp zijn gegaan. Je Facebookprofiel en LinkedIn worden volledig doorgelicht. Niet alleen je looks maar ook je prestaties ondergaan een strenge keuring.

Orgasmes

Oh ja hoor, ook orgasmes komen uitgebreid aan bod in het onderonsje met vriendinnen. Zowel dat van jou, als van haar. Heeft ze een orgasme gefaked, grote kans dat haar vriendinnen daar meer vanaf weten dan jijzelf.

Jouw variatie

Hebben jullie het alleen in bed gedaan of zijn er meer oppervlakken onteerd? Douche, keukentafel, bank, haar vriendinnen weten tot in detail waar jullie van bil zijn gegaan.

Jouw eigenaardigheiden

Heb je een fetish voor voeten, sla je graag op een mooi stel billen of heb je andere trekjes in bed die zij niet normaal vindt? Reken maar dat het door de mangel gaat.

Jouw lichaamsbeharing

Waar heb je haar en hoe heb je dat onderhouden? Borsthaar, rughaar, hoofdhaar en natuurlijk ook schaamhaar komen schaamteloos aan bod in gesprekken met haar vriendinnen. Niet alleen haar trouwens, eigenlijk wordt elk aspect van jouw lichaam uitgebreid besproken.

Jouw honk

Hoe ziet je woonruimte eruit? Is jouw huis een zwijnenstal of kun je er van de vloer eten? Jouw schoonmaak-rituelen worden goed onder de loep genomen en bekritiseerd. Ben je van plan om een scharrel mee naar huis te nemen? Haal even een borstel door je plee.

Of je voor herhaling vatbaar bent

Reken er maar op dat de vraag 'gaat het nog een keer gebeuren?' gegarandeerd gesteld wordt. Nu maar hopen dat jullie daar een beetje dezelfde mening over hebben. Heb je een vriendschapsverzoek op Facebook en hebben jullie nummers uitgewisseld, dan is dat een goed teken. Oh, en reken maar dat ook haar vriendinnen hier wederom van op de hoogte zijn.