Riona (27) uit Zaventem

[divider]Bekijk alle foto's van Riona[/divider] Huisfotograaf Ivor Paanakker maakte deze maand een prachtige Blootgev...

[divider]Bekijk alle foto's van Riona[/divider]

Huisfotograaf Ivor Paanakker maakte deze maand een prachtige Blootgeven serie met Riona. Na de shoot stelden wij Riona nog enkele vragen over haar shoot en natuurlijk een aantal spannende vragen over haar dagelijks leven.

Wat vond je van de shoot?

Ik vond de shoot heel erg leuk om te doen. Het is een heel andere stijl dan ik gewend ben. Ik ben fulltime model, maar zo’n nieuwe ervaring blijft erg tof. Playboy stond altijd al op mijn verlanglijstje. Een aantal van mijn vriendinnen die ook model zijn, hadden al een keertje geposeerd voor Playboy. Uiteindelijk benaderde Ivor mij voor een shoot als Blootgeefster, en nu is het dan eindelijk zover!

Was dit de eerste keer dat je naakt poseerde?

Nee, ik heb al heel vaak naakt geposeerd, maar dat was niet vergelijkbaar met deze naaktshoot. Ik heb vooral veel artistiek naakt geposeerd, voor kunstenaars. Dat zijn eigenlijk meer kunstfoto’s dan dat ze echt sensueel zijn, [lacht]. Je kunt wel stellen dat ik beroepsmatig vaker naakt ben dan gekleed.

Wat vind je het meest sexy aan jezelf?

Dat zijn zeker weten mijn benen. Ik heb heel lange benen en ze zijn ook nog eens mooi slank. Daar ben ik erg blij mee. Op foto’s komen ze ook erg mooi en sexy uit.

Wat is je meest erogene zone?

Overduidelijk mijn hals. Ik vind het geweldig als mijn partner mijn nek streelt of kust. Ik kan daar echt van genieten. Dan voel ik de sensuele rillingen over mijn rug.

Als je jezelf moet beoordelen, ben je goed in bed?

Als ik mijn bedpartners mag geloven wel, ik heb in elk geval nog nooit klachten gehoord!

Heb je in bed dan ook graag de touwtjes in handen?

In het begin heb ik de touwtjes graag stevig in handen, maar naarmate ik wat meer in de mood kom, word ik daar wat losser in. Dan durf ik me meer te laten gaan en wordt mijn partner dominant. Zo wisselt het zich een beetje af.

Verleid je of word je verleid?

Ik verleid hem, mijn partner is heel makkelijk te verleiden. Het zijn vooral de kleine dingetjes zoals bijvoorbeeld de manier waarop ik hem knuffel. We voelen elkaar heel goed aan en ik hoef maar iets kleins te doen of hij weet hoe laat het is, [lacht]. Ik doe ook weleens gekke dingen om hem te verleiden. Zo heb ik me een keer verkleed als schoolmeisje. Ik denk wel dat het indruk op hem heeft gemaakt, want hij praat er nog steeds over, [lacht].

Wat is het stoutste dat je ooit op seksueel vlak hebt gedaan?

Ik heb ooit sex gehad op het toilet van de hogeschool. We zaten toen op dezelfde campus en hadden geen zin in college. In die tijd was er op onze campus nog één toilet gemeenschappelijk voor mannen en vrouwen. We hebben allebei gespijbeld zodat we sex konden hebben op dat toilet. We zijn gelukkig niet betrapt en ook met dat spijbelen zijn we weggekomen.

Wat is je stoutste fantasie?

Ik heb iets met soft bondage, dat vind ik wel spannend. Ik zou daar wel meer mee willen experimenteren. Ik vind het nu vooral een spannend idee in hoeverre ik het daadwerkelijk leuk vind moet ik nog maar zien. Ik ben in elk geval volop op zoek naar het juiste touw. Ik wil het namelijk goed aanpakken, het touw mag niet schuren of branden, dat is niet handig met mijn modellenwerk. Brandwonden, of nog erger littekens, kan namelijk echt niet als je op een set staat. Het moet dus zacht zijn, maar wel van een bepaalde dikte. Dat blijkt niet zo makkelijk te vinden. En dan kan het ook nog eens zo zijn dat ik het helemaal niks vind als ik het zou proberen.

Wat ligt er in jouw nachtkastje?

Niet zo heel veel spannends eigenlijk. Ik denk dat massageolie het meest erotisch is, maar misschien komt daar over een tijdje een bolletje touw bij!

Wat is de vreemdste plek waar je ooit sex hebt gehad?

Dat ligt eraan wat je onder vreemd verstaat. Ik heb in elk geval al heel wat plekjes buiten het bed verkend. Eén keertje hebben we het in het bos gedaan na een picknick. Dat was erg romantisch.

Versier je of wordt je versierd?

Ik versier! Ik vind het leuk om te spelen en te flirten. Het hele spelletje van aantrekken en afstoten vind ik leuk, maar ik heb het wel graag zelf onder controle.

Hoe oud was je oudste bedpartner? En de jongste?

Ik had eigenlijk altijd oudere vriendjes, dat varieerde tussen de vier en tien jaar ouder. Het grappige is dat een groot deel van die vriendjes 21 was. Ik werd alleen ouder waardoor het leeftijdsverschil kleiner werd.

Doe je aan dirty talk?

Dat is niet echt mijn ding, ik houd het eigenlijk altijd wel netjes. Soms past het weleens om bepaalde dingen te zeggen, maar die zijn eigenlijk nooit heel grof of dirty. Eerder speels en sensueel.

Wat is je grootste seksblooper?

Ik heb weleens per ongeluk een elleboogstoot uitgedeeld, het was in the heat of the moment. Alhoewel die hitte daarna meteen weer voorbij was, [lacht].

Heb je weleens een date gehad via internet?

Jazeker. Sterker nog, ik heb mijn huidige partner via internet leren kennen! We waren allebei lid van een online community, vergelijk het maar met Facebook, voor mensen met dezelfde muzieksmaak. We hebben toen met de hele groep een keer afgesproken. Hij woonde bij mij in de buurt dus hij zou me thuis brengen. Naïef als ik was, had ik totaal niet door dat het een versierpoging was. Maar het is hem wel gelukt!

[divider]Bekijk alle foto's van Riona[/divider]