Blootgeefster Merlijn uit Arnhem

In juli stelden we jullie voor aan Blootgeefster Merlijn uit Arnhem. 

Blootgeefster Merlijn

De blootgeefster van deze maand is de 19-jarige Merlijn uit Arnhem. 

Bekijk haar complete naaktshoot in de Playboy die nu in de winkel ligt en hier te koop is! Hier alvast het interview:

Hoe was de shoot?

Erg leuk om te doen, veel gelachen met de visagiste. Ik had wel vaker fotoshoots gedaan, maar nog nooit uit de kleren gegaan voor de camera. Het viel me nog mee met hoe spannend ik het vond. Ik merk dat ik erg nieuwsgierig ben naar de reacties van mensen als het eenmaal in Playboy staat. Wat ze ervan vinden zie ik wel, ik vond het vooral zelf leuk om te doen.

Is het iets wat je altijd al wilde?

Dat niet, het was eigenlijk nog nooit bij me opgekomen totdat ik gevraagd werd.

Wat vind je het meest sexy aan jezelf?

Mijn ogen. Daar krijg ik vaak complimentjes over. De kleur – groen – vinden mensen blijkbaar erg mooi. En de lange wimpers doen ook hun werk, dus daar ben ik wel trots op.

Zet je ze ook in als je mannen gaat verleiden?

Zeker. Op zich heb ik van mezelf al wat zwoelere ogen, om het zo maar eens te zeggen. Daar kijk ik mee, daar kijk ik iedereen mee aan, dus daar probeer ik ook mee te verleiden. Niet iedereen hoor, haha, liefst alleen mijn vriend.

Op wat voor type man val je?

Ik heb niet bepaald één type, maar liefst wat langer, donker haar en sprekende ogen.

Voor welke Hollywood-ster krijg je een vrijbrief van je vriend?

De hoofdrolspeler van Sons of Anarchy vind ik wel knap, die met die donkere haren. Hoe heet-ie nou? Kim Coates. En Damon van The Vampire Diaries. Die heet in het echt Ian Somerhalder. Die vind ik misschien nog wel knapper.

Wat moet een man doen om jou te verleiden?

Hij zal het met humor moeten doen, maar niet cliché. Daar knap ik echt op af. En al helemaal niet van die ingestudeerde openingszinnen. De manier van kijken doet veel.

Hoe ziet je ideale avondje uit eruit?

Ik vind vooral festivals leuk: als het lekker weer is met al m’n vrienden en m’n vriend, dan ben ik helemaal blij. Goeie muziek, beetje house en techno. Maar ik hou ook van R&B, dus qua smaak ben ik erg breed.

Wat is het stoutste dat je ooit hebt gedaan?

Jeetje, geen idee. Ik heb weleens sex op het strand gehad, maar of dat nou stout is. Ik had een gezellig avondje aan het strand met m’n toenmalige vriendje en toen belandden we op een gegeven moment tussen boten die daar op het strand lagen. Het was erg zanderig.

Heb je weleens een date via Tinder gehad?

Ja, dat was erg leuk. Een paar keer gedatet. Ben toen wel mee naar zijn huis gegaan uiteindelijk, maar niet die eerste keer.

Heb je weleens een orgasme gefaket?

Weleens ja. Niet zo vaak. Nu heb ik een goeie vriend en hoef ik nooit meer te faken. Daar heb je alleen maar jezelf mee.

Als je jezelf moet beoordelen, ben je een beetje goed in bed?

Ik scoor bovengemiddeld, denk ik. Ik vind het leuk om de baas te spelen in bed, maar soms vind ik het ook wel lekker als hij het heft in handen neemt en ik verwend word. Neemt niet weg dat ik hem graag verwen.

Ben je ooit in de verleiding gekomen om vreemd te gaan?

Nog nooit. Ik heb nu een jaar met mijn vriend en ik kom niks te kort.

Doe je aan dirty talk?

In bed wel. Het zullen wel standaarddingetjes zijn, maar het maakt het spannender in bed. Maar het is niet zo dat ik hem ’s middags app als ik weet dat-ie ’s avonds komt.

Wat is de grootste seksblooper die je hebt meegemaakt?

Nou, er was een jongen die er echt helemaal niks van kon. Ik weet niet of dat een blooper is, maar hij was zó klunzig. Een aaneenschakeling van bloopers. Dat vind ik heel irritant, het moet soepel gaan van beide kanten en er moet een bepaalde chemie zijn. Dit was overigens niet de keer dat ik gefaket heb, ik ben gewoon gestopt. Het ging niet werken.

Kun je aan de buitenkant zien of iemand goed is in bed?

Meestal zie je dat wel ja. Als iemand stijfjes is in zijn doen en laten, en de manier waarop iemand loopt. Daar kun je veel uit afleiden. Tenminste, tot nu toe klopte dat altijd. Als iemand soepeler is in de omgang, maakt dat de sex automatisch ook makkelijker.

Wat is je meest erogene zone?

Strelen beneden vind ik fijn en toch wel het neuken.

Wat ligt er in je nachtkastje?

Helemaal niks. Ik heb wel een nachtkastje ja, haha, maar daar liggen geen speeltjes in of zo. Dat heb ik niet nodig.

Wat wil je ooit nog eens doen?

In zo’n houten hutje op zo’n krijtwit zandstrand ergens in een tropisch land, dat lijkt me wel wat. Veel wijn.