6 antwoorden op seksvragen die iedere man heeft

Sekskwesties blijven lastig. Wij beantwoorden zes vragen waarvan het sterke geslacht ook anno 2016 nog wakker zou liggen...

Sekskwesties blijven lastig. Wij beantwoorden zes vragen waarvan het sterke geslacht ook anno 2016 nog wakker zou liggen.

Waarom krijg ik voortijdig een slappe?

Volgens de Rutgers-Nisso groep heeft 15 procent van de mannen boven de achttien moeite met het krijgen of houden van een erectie. Het is ook wel retespannend of ie op het moment suprême wel zijn plicht doet. Bij jongere mannen is de oorzaak meestal psychisch, vooral als een man veel voor een vrouw voel of extreem verliefd is. Het is wel een compliment naar je vrouw toe; het is een teken dat ze een diepe snaar raakt.

Ben ik wel fors genoeg geschapen?

Menig man kan beamen dat een piemel meer is dan alleen een handig plassertje; hij is een deel van onze identiteit. Volgen Dr. John Manning van de universiteit van Liverpool wordt de maat van de penis bepaald door de hoeveelheid testosteron waaraan de foetus in de baarmoeder werd blootgesteld. Is dat lekker veel, krijg je behalve een flinke heer ook een relatief lange ringvinger, grote voeten en een typisch mannelijk brein: vierkant, met veel ruimte voor technische taken en een ruim bemeten afdeling zelfvertrouwen.

Produceer ik wel genoeg sperma?

Op de set van pornofilms worden flessen maïzenapap leeggespoten om indrukwekkende zaadlozingen te simuleren, maar vrouwen geven in het echte leven weinig om de hoeveelheid sperma die jij produceert. Een vingerhoedje vol in "normaal" en die borrelglazen vol, dat is slechts kleedkamerpraat.

Masturbeer ik te vaak?

Volgens een poll van een grote condoomfabrikant trekt ruim negentig procent van alle mannen zich ook binnen een gezonde relatie geregeld terug om de zonde der knapen te bedrijven. Jongens van achttien masturberen zich gemiddeld drie keer per dag en ben je richting de dertig, is dit nog dagelijks.

Lijden mijn voetbalprestaties onder veel sex?

Dr. Ian Shrier trekt de volgende conclusie: "Precompetitieve sex heeft geen invloed op zuurstofopnamevermogen, kracht, evenwicht, reactiesnelheid en andere factoren die van invloed kunnen zijn op een atletische prestatie. Win-win dus!

Waarom kom ik zo snel?Als je erg veel moeite hebt met het uitstellen van een orgasme, overweeg dan eens een speciaal 'uithoudingscondoom'. Dit condoom bevat een licht verdovend glijmiddel, wat je tokes in bedwang houdt.