7 niet normaal luxe skiresorts

Een skivakantie is het einde. Overdag ben je sportief bezig, in de namiddag en avond sta je lekker te après-skiën en 's...

Een skivakantie is het einde. Overdag ben je sportief bezig, in de namiddag en avond sta je lekker te après-skiën en 's nachts slaap je beter dan waar dan ook. Dat alles wordt vertienvoudigd als je ook nog eens in een van deze heerlijk luxe resorts vertoeft.

Lees ook: 10 überluxe campers waarvan je mond openvalt

1. Yellowstone Club - MontanaYellowstone Club staat bekend als hét skiresort voor de rijke stinkerds. Dit 13.000 hectare grote privéterrein is de enige in haar soort. Members-only. 

2. Cheval Blanc - FrankrijkHet kost je ruim €40.000 euro per nacht, maar dan heb je wel een rendier van Louis Vuitton-tassen in je hal.

3. Four Season Resort - Wyoming (VS)Vanuit je presidentiele suite uitkijken naar de bergen van Grand Teton is alles behalve hutjemutje op elkaar scrabblen in een minichalet.

4. Hotel Jerome - Colorado (VS)Hotel Jerome is het verblijf onder reizigers die op weg zijn naar Aspen. Dit is dus het meest luxe hotel van de regio. Toch beginnen de prijzen per nacht slechts bij 190 euro.

5. Stein Eriksen Lodge Deer Valley - Utah (VS)Deze beroemde skistad is volgens New York Times het beste op wintersportgebied. Kost je wel 921 euro per nacht.

6. Chalet Zermatt Peak - ZwitserlandDat is nog eens een chalet. Zou je bijna binnen voor blijven. Logisch, het kost je 175.000 euro per week.

7. Suvretta house - ZwitserlandIn het centrum van Moritz ligt een privéchalet wat gebouwd is in 1912. Tussen het krankzinnige zwembad met waterval en in je eigen stoeltjeslift, voel je je hier net een prins.