Playboy in gesprek met de enige echte Walter white

Brian Cranston, beter bekend als de legendarische crystal meth-producent Walter White, heeft heimwee naar zijn collega's...

Brian Cranston, beter bekend als de legendarische crystal meth-producent Walter White, heeft heimwee naar zijn collega's van Breaking Bad. Dat vertelde hij in een interview met ons

Bryan wordt nog vrijwel dagelijks herinnerd aan zijn rol in de successerie. Ondanks dat de laatste aflevering meer dan twee jaar geleden werd uitgezonden krijgt hij nog dagelijks vragen over de serie. "Ik denk ook niet dat dat ooit zal stoppen, ik heb sterk het gevoel dat Breaking Bad me zal achtervolgen tot mijn dood."

Lees ook: Finale Breaking Bad door de ogen van Mythbusters

Albuquerque

Bryan heeft geen heimwee naar de serie zelf. "Nee hoor, ik mis het absoluut niet. Maar de acteurs, schrijvers, regisseurs en de crew wel." Ook mist hij Albuquerque, de stad in de Amerikaanse staat New Mexico waar de serie opgenomen werd.

Het huis dat hij in de hoogtijdagen van Breaking Bad kocht, heeft hij dan ook nog steeds. "Ik wilde het huis niet verkopen, omdat ik dan echt toe zou geven aan het einde van een tijdperk. Plus, ik heb het huis aan Bob Odenkirk [Saul in Breaking Bad] verhuurd."

Dildo's

Verder spraken we met Bryan onder meer over zijn voorliefde voor dildo's (!) en zijn moeilijke jeugd.

Lees het hele interview in de Playboy die nu in de winkel ligt