8 dames uit films die behoorlijk goed zijn opgedroogd

Jaren geleden keken we naar de films waarin deze dames als kinderen in speelden. Op dat moment waren het kinderen, ma...

Jaren geleden keken we naar de films waarin deze dames als kinderen in speelden.

Op dat moment waren het kinderen, maar deze meisjes zijn uitgegroeid tot volwassen bombshells. Zeg nou zelf, wie had gedacht dat Samara uit The Ring zo op zou groeien?

Lees ook: Dit is NIET Marloes Horst, maar dat doet er eigenlijk ook niet toe

Daveigh Chase

Daveigh is vooral bekend wegens haar vertolking van het creepy kind Samara in The Ring. Nu zouden we niet meer bang voor haar zijn.

Michelle Trachtenberg

 

Harriet the Spy is inmiddels 30 jaar oud. Dat spioneren is ze alleen niet verleerd, in de dramaserie Gossip Girl speelt Michelle een eveneens spionerende, maar inmiddels sexy schurk uit New York.

Nicola Peltz

Op 15-jarige leeftijd speelde Nicola in The Last Airbender. Inmiddels heeft ze haar haar geblondeerd en is ze een heel sexy dame geworden.

Alyson Stoner

Alexa Vega

Deze dame speelde een aantal films naast Antonio Banderaz als Spy-kid en wereldverbeteraar. Inmiddels kun je kid wel weglaten.

Mary-Kate en Ashley Olsen

Waarschijnlijk de bekendste jonge sterren wereld. Inmiddels zijn ze opgegroeid en hebben ze een imperium opgebouwd. Oh, en de helft van dit duo is getrouwd met de broer van de voormalig Franse president. Kan gewoon.

Emma Watson

Ze kan niet ontbreken in deze lijst. Harry Potter-sweetheart Emma Watson is tegenwoordig een prachtige vrouw met meer dan alleen looks. Ze is geen vreemde op bijeenkomsten van de Verenigde Naties en komt op voor rechten van vrouwen. Dat is nog eens een beauty met brains.