Blootgeefster Laura: 'Ik ben echt een duiveltje'

De nieuwe Playboy ligt weer in de winkel, met daarin blootgeefster Laura uit Utrecht. Ze omschrijft zichzelf als duiv...

De nieuwe Playboy ligt weer in de winkel, met daarin blootgeefster Laura uit Utrecht.

Ze omschrijft zichzelf als duiveltje en wordt wild als je haar in de nek streelt. Hieronder het interview, de naaktshoot bekijk je hier of in de Playboy die nu in de winkel ligt.

Wat vond je van de shoot?

Het was de eerste keer dat ik naakt gefotografeerd werd, en dan meteen voor Playboy. Daarom vond ik het wel spannend. Het voelde echt als een uitdaging. Nu ik dit gedaan heb, heb ik enorm veel respect voor meiden die dit vaker doen. Je staat daar toch helemaal naakt terwijl er mensen naar je kijken. Maar met het resultaat ben ik echt heel blij! Ik had al een keer eerder een fotoshoot met fotograaf Rene gedaan, maar dat was gewoon met kleding aan. Hij vroeg me voor deze shoot.

Wat vind je het meest sexy aan jezelf?

Dat vind ik heel moeilijk om te zeggen. Ik denk mijn borsten of mijn ogen. Is dat raar? Ik heb heel sprekende ogen, dat vind ik wel echt mooi. Mijn borsten zijn niet zo groot, maar ik hou zelf ook niet echt van grote borsten. Ze zijn wel heel mooi rond.

Op wat voor mannen val je?

Ik val eigenlijk op heel lieve jongens. Hij moet sociaal en zorgzaam zijn. Uiterlijk doet me niet zoveel, ik ben iemand die echt op het karakter valt. Ik hou er ook van als ik in de watten word gelegd.

Hoe flirt je?

In het begin ben ik altijd een beetje twijfelend, maar als ik eenmaal de knoop doorhak om op iemand af te stappen doe ik dat ook. Ik flirt enorm met mijn ogen en lach heel lief. Als er eenmaal contact is, breng ik mannen ook weleens in de war. Ik praat enorm veel met mijn handen en raak in een gesprek snel mensen aan. Dat komt soms over als een teken dat ik iemand wel zie zitten. Aan de andere kant, als ik echt geïnteresseerd ben, zal je dat ook meteen merken. Dan heb ik een bepaalde blik in mijn ogen.

Wat moet een man doen om jou te verleiden?

Als iemand mij probeert te versieren doet hij er goed aan om grapjes te maken. Ik hou van een man die me aan het lachen maakt. Ook oogcontact vind ik heel belangrijk. En hij moet natuurlijk lief voor me zijn. Als we dan eenmaal in de slaapkamer zijn beland, werkt het heel goed om kusjes te geven in mijn nek en me langzaam te strelen.

Doe je aan dirty talk?

Nee, helemaal niet. Eigenlijk ben ik wel een beetje saai wat dat betreft, hahaha.

Als je jezelf moet beoordelen: ben je een beetje goed in bed?

Ik vind dat heel moeilijk om over mezelf te zeggen. Maar ik heb in elk geval geen slechte recensies gehad, hahaha. Dus als ik mijn bedpartners mag geloven ben ik goed in bed!

Wat is je grootste seksblooper?

Dat was een poging om sex te hebben op een berg. Dat was zeker geen succes. Dan sta je op zo’n schuine helling, maar we wilden het toch proberen. De zwaartekracht was ons niet zo goed gezind. Logisch, dat gaat eigenlijk gewoon niet. Toen we samen bijna omvielen, heb ik het maar afgekapt. Een gebroken been was het me ook weer niet waard.

Wat is de meest vreemde plek waar je ooit sex hebt gehad?

Daar ben ik niet zo van. Die berg was wel het vreemdst denk ik. Heb het wel geprobeerd hoor, maar dan kom je er toch weer achter dat er niks boven een bed gaat. Auto’s zijn helemaal onhandig. De douche werkt ook voor geen meter. Ja, doe mij maar gewoon een lekker bed.

Wat is je stoutste fantasie?

Nadat ik de Fifty Shades of Grey-boeken heb gelezen is het spelen met dat soort dingen wel gaan kriebelen. Daar zaten een paar dingen in die ik een keer zou willen proberen. Een keertje vastgebonden of geblinddoekt worden als ik sex heb. Al heb ik geen idee of ik het daadwerkelijk uit ga voeren.

Wat was je meest impulsieve actie ooit?

Op seksueel gebied was dat wel echt met mijn vriend. Ik ben drie dagen nadat ik hem had leren kennen het bed met hem ingedoken. Normaal ben ik helemaal niet zo. Ik kijk veel langer de kat uit de boom. Maar het was op vakantie. Zon, zee, je kent het wel. Dan heb je het heel leuk met elkaar en van het een komt het ander.

Ben je een duiveltje of een engeltje?

Ik ben echt een duiveltje. Ik ben best wel direct en af en toe echt een behoorlijke flapuit. Dan zeg ik weer dingen waarvan ik achteraf denk: dat is niet handig, Laura.

Wat is je meest erogene zone?

Dat is mijn nek. Als iemand me daar zoent of streelt, krijg ik daar echt kriebels van.

Wat ligt er in jouw nachtkastje?

Ik heb geen nachtkastje, hahaha. Maar als je wil weten of ik seksspeeltjes gebruik, moet ik je ook teleurstellen. Als ik een nachtkastje zou hebben, zou hij helemaal leeg zijn op dat gebied.

Verwennen of verwend worden?

Overduidelijk verwend worden. Ik ben echt zo’n type vrouw dat ervan houdt om in de watten gelegd te worden. Ik laat me heel graag verwennen. Niet alleen in bed, hoor. Ik hou er enorm van als er lekker voor me gekookt wordt. Als een man een beetje voor me zorgt, vind ik dat heel fijn.

Versieren of versierd worden?

Ik ben wel meer de versierder, denk ik. Middels oogcontact en lief lachen. Maar heel bewust weet ik nooit wat ik doe, ik heb gewoon een bepaalde blik in mijn ogen. Al kan ik ook heel klunzig zijn. Ik ben het persoon dat een ongemakkelijke situatie nog net een beetje ongemakkelijker kan maken. Ik zeg heel vaak de verkeerde dingen op het verkeerde moment.

Hoe oud was je oudste bedpartner? En de jongste?

Dat zijn geen heel vreemde getallen. Al mijn bedpartners waren een beetje rond mijn eigen leeftijd.