De lekkerste vrouwen uit het Netflix x Marvel Universum

Seizoen twee van Marvel's Daredevil komt eraan. Vanaf 18 maart staan er weer dertien nieuwe afleveringen voor je klaar e...

Seizoen twee van Marvel's Daredevil komt eraan. Vanaf 18 maart staan er weer dertien nieuwe afleveringen voor je klaar en tot die tijd  kijk je seizoen één op Netflix. Een mooie gelegenheid om de lekkerste vrouwen uit het Netflix x Marvel Universum op een rijtje te zetten. Maar niet voordat we je opgewarmd hebben met de trailer van Marvel's Daredevil seizoen twee!

https://www.youtube.com/watch?v=29Tze3DC6dM

Elodie Yung

Elodie speelt Elektra in Marvel's Daredevil. We kunnen haar bewonderen vanaf seizoen twee, nog even geduld dus.

Krysten Ritter

Krysten is de hoofdrolspeelster in Marvel's Jessica Jones. Vooralsnog is hiervan nog maar een seizoen te zien, maar een tweede is in de maak.

Deborah Ann Woll

Deborah is te bewonderen als Karen in Marvel's Daredevil seizoen één, maar ze zal ook in het volgende seizoen haar opwachting maken.

Carrie-Anne Moss

Carrie-Anne mochten we in seizoen één van Marvel’s Jessica Jones bewonderen als advocate Jeri Hogarth. Leuk feitje: zij was het eerste lesbische personage in een Marvel productie.

Rosario Dawson

Rosario is en blijft te zien in Marvel’s Daredevil als Claire Temple, de verpleegster waar Daredevil aanklopt als hij weer eens gewond is geraakt. Ook zag je haar kort in Marvel's Jessica Jones.

Ayelet Zurer

Ayelet, ofwel Vanessa Marianna in Marvel’s Daredevil. Zij speelt de vriendin van slechterik Wilson Fisk in seizoen één van Daredevil.

Rachael Taylor

Rachael vertolkt de rol van Trish Walker in Marvel's Jessica Jones

Simone Missick

In de volgende serie in het Marvel Universum, Marvel’s Luke Cage, zal Simone in elk geval te zien zijn. Marvel's Luke Cage wordt later dit jaar verwacht.