Kim Kardashian stijlvol naakt in kersverse covershoot

Kim Kardashian is weer eens uit de kleren gegaan en geef haar eens ongelijk. Ditmaal waren wij niet degenen achter de ca...

Kim Kardashian is weer eens uit de kleren gegaan en geef haar eens ongelijk. Ditmaal waren wij niet degenen achter de camera, maar onze vrienden van GQ. Een diepe buiging voor het eindresultaat.

Zelf noemt GQ de fotoshoot NSFW (not suitable for work). We mochten een kijkje nemen in het blad en kunnen dit bevestigen. Ach, waarom zou je dit ook op je werk willen kijken. Hieronder vast een voorproefje, de complete shoot bekijk je in de Amerikaanse GQ die nu in de winkel ligt.

Lees ook: Foto's: de Playboy-shoot van Kim Kardashian

Naast de shoot doet Kim Kardashian in het interview een boekje open over zichzelf en haar familie. Zo heeft ze het over de specialist die de familie heeft geholpen tijdens de transitie van haar vader Bruce Jenner, die nu als vrouw (Kaitlyn) door het leven gaat. Verder spreekt ze haar walging uit over Taylor Swift, die volgens haar een ruzie met Kanye West in scène heeft gezet om aandacht te krijgen. Doet er ook allemaal niet toe, hierbij de foto's.