Victoria (27) uit Amsterdam

De blootgeefster van deze maand komt uit Amsterdam, is 27 jaar en heet Victoria. "Ik zou mezelf een 8,5 geven tussen de...

De blootgeefster van deze maand komt uit Amsterdam, is 27 jaar en heet Victoria. "Ik zou mezelf een 8,5 geven tussen de lakens. Ik heb best wel een goeie conditie, dus ik houd het erg lang vol."

Bekijk haar naaktshoot op Playboy Extra of in de Playboy nu in winkel ligt.

Wat vond je van de shoot?

Het was de eerste keer dat ik zoiets deed, maar ik vond het erg leuk om te doen. Erg, ehh, anders, haha. Het was in elk geval een unieke ervaring. We zijn naar Mallorca geweest, dus het was geen standaard shoot. Op het strand, op de slaapkamer van het hotel en daar een beetje in de buurt. Ik voelde me vereerd dat het in het buitenland was.

Wat vind je het meest sexy aan jezelf?

Ik denk mijn billen. Ze zijn best wel rond, stevig en leuk om naar te kijken. Ik krijg er ook wel veel complimentjes over. Mannen zeggen dat ze het formaat perfect vinden en dat ze mijn lichaam sieren.

Wat is je meest erogene zone?

M’n oor, m’n nek en de binnenkant van m’n dij. En mijn buik ook wel, dus eigenlijk alles. Ik ben nogal snel opgewonden. Mijn vriendje kent me gelukkig erg goed en weet waar hij moet zijn.

Op wat voor mannen val je?

Nette jongens. Ze moeten lief zijn, maar ook gek. Mijn vriendje is heel knap, maar dat is vooral een leuke bijkomstigheid. Daar let ik namelijk niet per se op. Als je leuk en aantrekkelijk bent, ben ik al blij. Ik heb niet echt een type. Er moet gewoon een klik zijn.

Hoe flirt je?

Ik ben meestal gewoon mezelf. Klunzig, ik maak veel grapjes. Ik praat heel veel en op die manier gaat het vanzelf. Soms lijkt het alsof ik aan het flirten ben, maar dan ben ik normaal. Dan stoot ik dingen om of ik val of ik mors over mezelf heen.

Wat moet een man doen om jou te verleiden?

Als ik goed met iemand goed kan praten en ik merk dat diegene oprecht geïnteresseerd is, dan scoort-ie al een belangrijk punt. Ik vind het geil als mijn vriend laat merken dat-ie me wil. Dat ik ermee verrast word, dat vind ik opwindend. Beginnen met het voorspel als ik het niet verwacht. Als ik denk dat het vandaag niet zo’n dag is en dat het dan toch gebeurt.

Doe je aan dirty talk?

Niet altijd, maar we doen het wel. Via de WhatsApp deden we het vooral in het begin. Ik denk dat je daar mee toe geneigd bent als je echt net verliefd bent. Soms komt het nog weleens voor, misschien dat ik er straks weer eens mee begin.

Wat is het stoutste dat je gedaan hebt op seksueel gebied?

Ik was op vakantie met mijn vriend. Toen hebben we in zee staan seksen, terwijl allemaal mensen om ons heen aan het snorkelen waren. Dat was heel spannend, maar ook raar om mensen aan te kijken terwijl je bezig bent. In het begin was ik een beetje bang dat mensen het zouden zien door hun duikbril.

Wat is je grootste seksblooper?

Ik zie nooit echt iets als een blooper. Als er iets geks gebeurt, dan lachen we erom. En weer verder.

Heb je nog een stoute fantasie?

Jawel. Volgens mij hebben heel veel mensen deze fantasie. Maar om ergens in een openbare ruimte sex te hebben terwijl je iedereen ziet, maar zij jou niet. Met van dat glas uit die verhoorkamers bij de politie, waar je maar vanaf een kant doorheen kan kijken. Tijdens het uitgaan, dan is de sfeer lekker heftig. Ik heb niet een specifieke club in gedachten.

Ben je ooit in de verleiding geweest om vreemd te gaan?

Ik zoek het niet op en ik wil het ook niet, maar de verleiding is er weleens. Ik ben wel vaker versierd. Is dat dan een verleiding. Ik hap nooit toe, maar vind het wel leuk om versierd te worden.

Wat was je meest impulsieve actie?

Ik ben een keer naar een seksshop geweest. Ik had een jurk aan en toen heb ik een panty gekocht waar zo’n gat in het midden zit. Toen heb ik m’n vriend geappt dat ik naar huis kwam en dat-ie zijn broek maar vast uit moest trekken. Die zag hij niet aankomen.

Wat ligt er in je nachtkastje?

Een stapeltje boeken en een glas water. Niks seksueels getint in elk geval. Ik kom niks tekort.

Verwennen of verwend worden?

Het is toch allebei leuk? Dat plezier is leuk om te verdelen, je doet ook beter je best als je weet dat jezelf nog aan de beurt komt.

Wanneer ben je voor het laatst klaargekomen?

Eergisteren. Gewoon tijdens de sex, ik ben niet speciaal behandeld.

Als je jezelf moet beoordelen, ben je een beetje goed in bed?

Ik zou mezelf een 8,5 geven. Ik heb best wel een goeie conditie, dus ik houd het erg lang vol. Als je mekaar goed kent, dan kun je bijna niks fout doen. Omdat ik veel sport, kan ik veel het werk doen in bed. Het is niet zo dat mijn vriend al het werk moet doen en dat ik daar maar een beetje onder lig. Dat is voor veel mannen misschien een reden om me een 10 te geven, maar dat zeg je toch niet van jezelf?

Wie heeft de touwtjes in handen?

Dat wisselt. Ik vind het wel fijn als hij het doet, want ik vind het lekker om gedomineerd te worden.

Wat is je favoriete standje?

Ik denk van opzij, lepeltje-lepeltje.

Heb je weleens een orgasme gefaket?

Nee, dat durf ik niet. Ik zou niet weten hoe ook. Als het niet lukt, dan lukt het niet. Proberen we het weer een ander keertje. Ik ga mezelf toch niet voor de gek houden.

Heb je ooit een date gehad via internet?

Jazeker, ik heb mijn vriend leren kennen via Tinder. Het is zo’n vleeskeuring eigenlijk. Hij had leuke foto’s en we hadden goeie gesprekken. Dat is toen zo gebleven. Uiteindelijk gingen we met elkaar afspreken en was het nog steeds even leuk. Dat is nu 2,5 jaar geleden, dus we waren er best vroeg bij qua tinderen. Bij de eerste date zijn we niet meteen het bed ingedoken, dat duurde nog best lang. Ik zat er ook helemaal niet op te wachten. Ik wist toen ook niet dat Tinder dat was. Ik was verbaasd toen ik het hoorde dat mensen het gebruiken als sex-app.